Liga 1

Galeria Rapidului, ironii în lanț la adresa FCSB: „Sunteți tari, sunteți beton, campionii de carton!” / „V-am adus, cărat în brațe, titlul vostru 27” + răspuns discriminatoriu

+21 Foto
Galeria Rapidului și-a ironizat rivala FCSB prin intermediul unei scenografii: „V-am adus, cărat în brațe, «titlul vostru 27»”.

Articol de Adrian Jitea   —  sâmbătă, 27 mai 2023

Galeria Rapidului și-a ironizat rivala FCSB prin intermediul unei scenografii: „V-am adus, cărat în brațe, «titlul vostru 27»”.

Arena Națională găzduiește un meci fără miză în clasament, dar cu multe orgolii la nivelul galeriilor. Peste 15.000 de spectatori au fost în tribune în momentul fluierului de start. 

FOTO. Rapidiștii, ironii la adresa rivalilor de la FCSB 


Galeria Rapidului, formată din ceva mai bine de 2.000 de oameni, a pregătit o scenografie inedită. Giuleștenii au ridicat câte o Cupă improvizată din hârtie și au alăturat mai multe mesaje ironice: 

  • „V-am adus, cărat în brațe, «titlul vostru 27»”
  • „Sunteți tari, sunteți beton, campionii de carton”.

În tot acest timp, în aceeași notă ironică, fanii Rapidului scandau „Campionii, campionii”. Întreaga scenografie face referire la titlul pierdut de FCSB în fața Farului. 

Galeria celor de la FCSB, scandări discriminatorii


Din cealaltă peluză, mai plină și la fel de gălăgioasă, s-au auzit scandări reprobabile, rasiste: „Am avut și vom avea mereu, boală pe țigani / Ne ***** pe ei la infinit, **** lui Rapid”.

Peluza Nord FCSB a recidivat după golul de 0-3: „Suspendați-ne, urâm ciorile”. 

Este vorba despre aceeași scandare reprobabilă care a atras o suspendare în cupele europene. FCSB va juca primul meci din ediția următoare de Conference League fără spectatori.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.