Liga 1

Încurcate-s căile Centenarului » Rapidiștii se contrazic între ei! Săpunaru: „E la anul” » Șumudică: „La anul sunt 101 dalmațieni! Se ascunde gunoiul sub preș”

Rapidiștii au „mutat” centenarul pentru 2024 / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 28 May 2023

Sezonul s-a încheiat, dar controversa legată de sărbătorirea centenarului continuă la Rapid. Clubul și-ar fi dorit să celebreze 100 de ani de la înființarea din 1923 printr-un titlu, dar giuleștenii nu s-au putut clasa mai sus de locul 5 anul acesta. Căpitanul Săpunaru schimbă, însă, miza: „Sezonul centenarului e abia la anul!”.

Până să intre în vacanță, Rapid rămâne prinsă în calculele matematice legate de centenar. Fiindcă alb-vișiniii n-au luat niciun trofeu într-un an important din istoria echipei, oamenii din club au început să „jongleze” cu marele obiectiv, cucerirea titlului, pe care-l așteaptă acum la finalul sezonului 2023-2024.

Cristian Săpunaru n-are dubii: „Sezonul viitor e sezonul centenarului”

„Anul viitor va fi altceva, va fi centenarul. E anul centenarului acum, că acum împlinim 100 de ani, dar sezonul viitor e sezonul centenarului. 

Anul viitor, avem obiectiv clar, locurile 1-3. Dacă am spus așa, înseamnă inclusiv titlul. Nu jucăm singuri. Locurile 1-3, cu mentalitatea de a ieși campioni”, a transmis Săpunaru, la Prima Sport. 

Marius Șumudică, ironic: „La anul sunt 101 dalmațieni! Văd că se ascunde gunoiul sub preș”

>

Invitat săptămâna aceasta într-o ediție specială a podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică s-a implicat și el în dezbaterea iscată în jurul cententarului alb-vișiniu. Tehnicianul saudiților de la Al-Raed a presărat o ironie la adresa rapidiștilor care decalează cu un an sărbătorirea celor 100 de ani de existență: 

„Acum există o stare în care văd că se ascunde gunoiul sub preș. Păi cum să ajungi să spui că nu anul ăsta face Rapidul 100 de ani? Băi, e anul Centenarului! Nu vă mai ascundeți să spuneți că la anul sunt 100 de ani! La anul sunt 101 dalmațieni, dacă vrei. Nu, anul ăsta se fac 100 de ani!

Iar pentru anul Centenarului să termine pe locul cinci ... Pentru mine, ăsta este un insucces total. Total! Poa' să-mi zică mie ce mi-or zice, că bag eu bățul prin gard, dar nici nu mă interesează”, a declarat Șumudică, în dialog cu Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei Sporturilor. 

25 iunie 2023e data la care Rapid celebrează 100 de ani de la înființarea clubului

Invitatul celei mai recente ediții a podcastului realizat de Cătălin Țepelin, Marius Șumudică e convins că-și va îndeplini și ultimul vis cu echipa sa de suflet, să facă Rapidul campioană și din postura de antrenor. Citește AICI un interviu amplu cu legenda celor de la Rapid

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.