Liga 1

Cantonament în Țările de Jos » FCSB și-a făcut planul pentru pregătirea sezonului 2023-2024

Lotul celor de la FCSB va suferi multe modificări în această vară

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 28 May 2023

Vicecampioana României și-a programat reunirea la jumătatea lunii iunie, iar după vizita medicală și câteva zile de pregătire în bază, jucătorii și staff-ul vor merge în Olanda pentru un cantonament de 10 zile. 

FCSB a ratat din nou șansa de a stopa seria de secetă în ceea ce privește titlul de campioană. Din nou în etapa a 9-a s-a oprit speranța roș-albaștrilor de a triumfa din nou în Liga 1, după 2015, atunci când echipa lui Gigi Becali a reușit "tripla": campionat, Cupă și Cupa Ligii. Calificată în Conference League, FCSB pregătește noul sezon în Olanda, într-o locație bine cunoscută de vicecampioni.

>

Din nou Olanda pentru FCSB

Echipa se reunește la jumătatea lunii iunie, iar pe 19 iunie jucătorii au programată vizita medicală la INMS. Apoi, pentru fotbaliștii FCSB-ului urmează câteva zile de antrenamente în baza de la Berceni, după care pe 27 iunie vor pleca în Olanda, la Apeldoorn, unde vor sta până pe 7 iulie, când e programată revenirea în țară. Cu o săptămână înainte debutului noului sezon.

FCSB, ca-n, 2016, 2017 și 2018

Nu e prima dată când FCSB alege Țările de Jos și Apeldoorn pentru cantonamentul de vară. S-a mai întâmplat în urmă cu 5 ani, pe când antrenor era Nicolae Dică. La fel acum 6 ani, cu același antrenor, Dică. Dar și acum 7 ani, cu Laurențiu Reghecampf. 

Echipa roș-albastră a ales trei ani la rând același loc, iar antrenamentele le făcea la baza WWNA, din localitatea Wenum-Wiesel aflată în apropiere, iar jucătorii erau cazați la Bilderberg Hotel De Keizerskroon, o locație de lux, cu piscină interioară, exterioară, teren de golf, iar camerele hotelului au fost renovate la începutului acestui an.

FCSB a avut adversari de top în cantonamentele anterioare din Țările de Jos

Iar printre adversarii din amicalele de atunci au fost câteva nume tari, ca Ajax, Amsterdamul fiind la o oră distanță, PAOK și FC Bruges, în 2018, iar cu un an mai devreme, Budescu, Alibec și Tănase jucaseră cu Șahtior. Există și o diferență față de acum 5 ani. Înaintea pregătirii din Olanda, FCSB avusese două săptămâni de cantonament la Brașov. Acum, foarte probabil, Pintilii și Charalambous vor pregăti jucătorii la Berceni.

Citește mai multe știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.