Campionate

Filmare șocantă: croșeu violent aplicat unui suporter! » Internaționalul olandez a amintit de gestul reprobabil al lui MM

Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul

Articol de David Marinescu  —  duminică, 28 mai 2023

Scene șocante în Țările de Jos, imediat după Twente - Ajax 3-1, în ultima etapă din Eredivisie. Steven Berghuis (31 de ani), internațional al „lăncierilor”, a lovit violent, cu pumnul, un susținător al echipei gazdă!

Învinsă în ultima etapă din Eredivisie, Ajax a încheiat stagiunea pe locul 3 și va juca în Europa League sezonul viitor.

Frustrarea adunată pe gazon de către Steven Berghuis s-a revărsat la final de meci, în parcare. Mijlocașul central, internațional olandez cu 45 de meciuri pentru „Portocala mecanică”, a cedat nervos și a lovit cu pumnul un fan de care îl separa un gard de protecție.

Video șocant: Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul după Twente - Ajax

>

Din primele informații, neoficiale, ar exista două motive care au condus la gestul șocant al lui Berghuis. În timp ce acesta le oferea autografe fanilor, suporterul respectiv i-ar fi urlat în față, conform publicației locale Tubantia

Dar altceva l-ar fi făcut pe Berghuis să-și piardă cumpătul. Potrivit unui martor la scenă, bărbatul în cauză l-ar fi insultat și abuzat rasial pe unul dintre coechipierii lui Berghuis, Brian Brobbey, căruia i-ar fi strigat „sugi p***, negrule!”.

Un agent de securitate a intervenit ulterior și l-a îndemnat pe fotbalist să urce în autocarul lui Ajax. 

Berghuis a jucat puțin peste 20 de minute în Twente - Ajax, fiind aruncat în luptă în minutul 72, la scorul de 2-1. Nu și-a putut ajuta echipa să egaleze.

Scena care l-a avut protagonist pe Berghuis amintește de episodul din 2005 când Mihai Stoica a lovit cu pumnul un fan stelist care l-ar fi înjurat pe Nicolae Dică.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.