Liga 1

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

+23 Foto
Dan Petrescu a avut ceva să-i reproșeze lui Gică Hagi

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 28 mai 2023

Dan Petrescu (55 de ani) a cedat nervos și s-a luat la harță cu Gică Hagi (58) la finalul meciului dintre CFR Cluj și Farul, câștigat de dobrogeni cu 2-1. În ciuda înfrângerii, ardelenii au prins locul 3, de baraj, ajutați de victoria lui Sepsi cu CS Universitatea, 1-0.

Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, a început iureșul lui Dan Petrescu pe gazon. Mai întâi, „Bursucul” a avut ceva să le reproșeze jucătorilor Farului, apoi s-a îndreptat către zona în care se aflau Andrei Burcă, stoper la CFR, și „centralul” Marcel Bîrsan.

Extrem de supărat la rândul său, Burcă avea ceva de împărțit cu arbitrul Marcel Bîrsan, motiv pentru care a primit cartonașul galben.

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a sărit la bătaie. Burcă, eliminat

Pentru Dan Petrescu a urmat o interacțiune cu Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul și fostul său coechipier din „Generația de Aur”. Cei doi au strâns mâna inițial, apoi Petrescu a avut să-i reproșeze ceva lui Gică Hagi. „Regele” a rămas calm și s-a îndepărtat de fază cu zâmbetul pe buze.

Nici Petrescu, nici Burcă nu s-au calmat în acel punct. Fundașul CFR-ului a continuat protestele, motiv pentru care Bîrsan l-a eliminat cu „roșu” direct!

Antrenorul CFR-ului a cedat nervos când a văzut că unul dintre cei mai importanți oameni ai săi a fost eliminat și va rata barajul cu FCU Craiova pentru Conference League. Petrescu l-a tras violent de braț pe Burcă, parcă reproșându-i ceea ce a făcut.

Scandalul nu s-a încheiat, însă, aici. În scenă a apărut și Zoltan Iașko, directorul sportiv de la Farul, care s-a contrat verbal cu Dan Petrescu. Cei doi au fost ținuți cu greu, altfel s-ar fi putut ajunge la un conflict de natură fizică!

Petrescu a scăpat fără eliminare după scandalul de pe gazon. Fostul arbitru Constantin Zotta nu înțelege cum „Bursucul” a rămas neavertizat: „Eroare mare a lui Bîrsan. La ceea ce a făcut (n.r. - Dan Petrescu), eu zic că merita cel puțin cartonaș galben”. „Bursucul” mai încasase un „galben” la pauză și ar fi fost eliminat. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.