Liga 1

Au mers „glonț” la el după golul care a prăbușit-o pe Craiova: „O mare bucurie. S-au spus multe lucruri inexacte”

+13 Foto
Marius Ștefănescu a înscris singurul gol din CSU Craiova - Sepsi 0-1

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 29 mai 2023

Sepsi OSK a câștigat în Bănie, 1-0, și a lăsat-o pe Universitatea Craiova pe locul 4 în play-off, în afara pozițiilor europene. Imediat după singurul gol al partidei, înscris de Marius Ștefănescu în prelungiri, fotbaliștii formației din Sf. Gheorghe au mers să-l îmbrățișeze pe Cristiano Bergodi, aflat la ultima partidă pe banca echipei.

Cristiano Bergodi și-a încheiat aventura la Sepsi OSK cu un rezultat impresionant. Cu mulți dintre titulari menajați, covăsnenii au răpus-o pe CSU Craiova în propria casă, 1-0, cu gol înscris de Marius Ștefănescu în minutul 90+4, ultimul al prelungirilor.

Jucătorii lui Sepsi au mers „glonț” la Cristiano Bergodi după golul din CSU Craiova - Sepsi

Imediat după ce a înscris, Ștefănescu și cei mai mulți jucători ai lui Sepsi, inclusiv portarul Roland Niczuly, au sprintat către banca tehnică pentru a-l îmbrățișa pe antrenorul Cristiano Bergodi.

A fost modul lor de a-i mulțumi antrenorului italian, care s-a aflat la ultimul meci pe banca echipei, după aproape doi ani în care a condus-o pe Sepsi.

A fost o mare bucurie că au venit băieții la mine. Mă bucur, s-au spus multe lucruri inexacte despre vestiar. Dar ați văzut că au venit și m-am bucurat mult. Îi felicit pentru victorie, am făcut un meci foarte bun, am plimbat mingea, am jucat printre linii”, a reacționat Bergodi după meci. 

Cristiano Bergodi pleacă de la Sepsi OSK

Sepsi a anunțat sâmbătă că nu va continua colaborarea cu Bergodi. Clubul covăsnean a pus despărțirea pe seama antrenorului: „În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări”.

3 trofeea cucerit Cristiano Bergodi alături de Sepsi: două Cupe și o Supercupă ale României

Tot din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.