Liga 1

Mihai Rotaru anunță măsuri la CSU Craiova, după ce Neagoe a ratat marele obiectiv: „Știu ce am de făcut. E nevoie de calitate în staff”

Mihai Rotaru

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 29 mai 2023

Mihai Rotaru, acționarul principal de la CSU Craiova, a anunțat că va lua măsuri după ce formația alb-albastră a ratat obiectivul din finalul sezonului, clasarea pe locul 3 și participarea la barajul pentru Conference League. 

Învinsă de Sepsi OSK în ultima etapă, 0-1, Universitatea a ratat șansa de a urca pe 3 și a juca un derby local cu FCU Craiova pentru participarea în Conference League. 

La finalul partidei, Mihai Rotaru, numărul 1 din conducerea clubului, a transmis că Eugen Neagoe va continua pe banca echipei, dar a sugerat că în staff-ul acestuia vor apărea nume noi. Pe parcursul intervenției sale telefonice, Rotaru a repetat ideea necesității de a „îmbunătăți calitatea staff-ului”. 

Mihai Rotaru anunță măsuri după Universitatea Craiova - Sepsi 0-1

„Ne doream să avem continuitate cu prezența în Europa. E un sezon ratat complet. Săptămâna asta trebuie să luăm decizii. Lotul de jucători este o componentă a unui club, nu totul stă în lot sau în staff sau în acționariat. 

Ne referim și la lot, dar nu va urma o restructurare a acestuia din temelii. Eu știu ce am de făcut”, a precizat Rotaru la „DigiSport Special”.

Întrebat dacă Neagoe va continua ca antrenor al echipei, Rotaru a confirmat: 

„Da, și cred că Eugen Neagoe poate să fie ajutat pentru a face mult mai mult în sezonul viitor. Ajutorul e în două direcții: calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Și calitatea procesului de antrenament de zi cu zi, dar asta este dat de calitatea staff-ului. Cred că putem îmbunătăți ambele direcții”.

Colaboratorii lui Neagoe din staff-ul Craiovei sunt Bogdan Vrăjitoarea (antrenor secund), Daniel Tudor (antrenor de portari) și Ionuț Stancu (analist video).

Am fost penibili în seara asta. Nu am jucat, nu am fost noi, și s-a văzut pe tabelă. Probabil că pentru unii jucători presiunea este prea mare și nu facem față.

- Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.