Liga 1

Rapid, ofertă pentru doi jucători de la CFR Cluj » Nelu Varga e gata să-i cedeze, dar vrea mai mulți bani

Rapid îi vrea pe Yuri Matias, stânga, de la CFR Cluj // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 29 mai 2023

Rapid îi vrea pe Yuri Matias și Christopher Braun de la CFR Cluj!

Formația antrenată de Adrian Mutu a pus ochii pe doi jucători ai trupei lui Dan Petrescu: Yuri Matias (fundaș central brazilian, 28 de ani) și Christopher Braun (fundaș dreapta german, 31 de ani).

Rapid îi vrea pe Yuri Matias și Christopher Braun de la CFR Cluj

Clubul giuleștean i-a propus lui Nelu Varga, finanțatorul clujenilor, suma de 550.000 de euro, potrivit Fanatik. 

Omul de afaceri ar fi de acord să renunțe la cei doi, dar vrea mai mulți bani. „Dacă Rapid dă 750.000, batem palma”, a fost mesajul lui Nelu Varga.

  • Christopher Braun - a venit la CFR Cluj în vara lui 2022, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani. A bifat 44 de partide (un gol, două pase de gol). E cotat de transfermarkt la 800.000 de euro.
  • Yuri Matias - a semnat în februarie 2022 cu CFR Cluj. A venit pentru 100.000 de euro, de la Gaz Metan. Cotat la 1,5 milioane de euro, Yuri a strâns 50 de meciuri în acest sezon (6 goluri, două pase de gol)

Aglomerație în defensiva giuleștenilor

Dacă ar bifa cele două transferuri, Rapid ar avea un număr impresionat de apărători. Pe partea dreaptă, Răzvan Onea (25 de ani) a fost titular incontestabil, în timp ce, în centru, Adrian Mutu îi are pe Cristi Săpunaru (39 de ani), Dragoș Grigore (36 de ani) și Paul Iacob (26 de ani), dar și pe Cristian Ignat (20 de ani).

Rapid s-a interesat și de Nana Boateng

Potrivit sursei citate, Rapid s-a interesat și de ghanezul Nana Boateng (29 de ani, mijlocaș defensiv). Nelu Varga a cerut două milioane de euro pentru Boateng, sumă considerată prea mare de giuleșteni.

2.200.000 de euroe cota lui Nana Boateng, potrivit transfermarkt

Răzvan Lucescu, despre triumful Farului în Superligă, FCSB - Rapid 1-5 și „dubla” echipei naționale cu Kosovo și Elveția

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.