Campionate

L'Equipe a făcut un anunț-șoc: Guardiola l-a sunat pe Neymar

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, l-a sunat pe Neymar (31 de ani), extrema stânga de la PSG, să vorbească despre un posibil transfer în vară/ FOTO: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 29 mai 2023

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, l-a sunat pe Neymar (31 de ani), extrema stânga de la PSG, să vorbească despre un posibil transfer în vară.

Sunt șanse mari ca Neymar să plece în vara aceasta de la PSG, mai ales că i-a enervat pe șefii de pe Parc des Princes în weekend, când a fost prezent la Marele Premiu din Monaco, nu pe stadion la meciul din deplasare al lui PSG cu Strasbourg, 1-1

Știind că Neymar e disponibil pentru un transfer, Guardiola l-a sunat să îi afle intențiile, anunță L'Equipe.

Guardiola l-a sunat pe Neymar

Neymar ar fi pe lista mai multor echipe din Premier League, precum Manchester United, Chelsea sau Newcastle, informează francezii.

Ultima echipă care ar fi interesată de brazilian e Manchester City, însă rivala din oraș ar fi favorită să îl ia pe Neymar, fie sub formă de împrumut, fie transfer definitiv.

Potrivit informațiilor L'Equipe, șansele ca jucătorul lui PSG să ajungă la campioana Angliei ar fi mici, chiar după discuția lui Neymar cu Pep Guardiola. 

La PSG, internaționalul brazilian câștigă 36 de milioane de euro pe an, iar conducerea campioanei Franței vrea să scape de salariul său colosal. Neymar are contract cu parizienii până în vara anului 2025. Extrema stânga nu a mai jucat din februarie, de când a suferit o accidentare gravă într-un meci cu Lille, scor 4-3.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.