Liga 1

Decizia care a rupt vestiarul lui FC Argeș înainte de meciul cu Dinamo » Detalii incredibile din culisele clubului din Trivale

+25 Foto
FC Argeș nu o duce rău numai pe teren, acolo unde a fost pur și simplu distrusă de Dinamo în turul barajului de menținere-promovare în Superliga, ci problemele de la clubul piteștean se reflectă și în afara terenului

Articol de David Marinescu  —  Monday, 29 May 2023

FC Argeș nu o duce rău numai pe teren, acolo unde a fost pur și simplu distrusă de Dinamo în turul barajului de menținere-promovare în Superliga, ci problemele de la clubul piteștean se reflectă și în afara terenului. Gazeta Sporturilor vă oferă detalii incredibile despre situația de la clubul din Trivale. 

Decizia care a rupt vestiarul lui FC Argeș, înainte de meciul cu Dinamo de la baraj 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, astăzi au fost achitate salariile pe luna aprilie la formația FC Argeș. Cu toate astea, nu toți jucătorii „vulturilor violeți” și-au primit banii, ci numai cei care sunt foarte apreciați de Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării piteștene. 

Rămași pe din afară, mai mulți jucători ai argeșenilor au fost informați că își vor primii banii ulterior, pentru că, în acest moment, nu ar fi destule fonduri pentru ca toți fotbaliștii să fie remunerați în același timp, decizie care a afectat radical atmosfera din vestiarul lui FC Argeș. 

Printre jucătorii care nu au fost încă plătiți de clubul FC Argeș se numără un nume greu din vestiar, precum Marius Constantin, la care se adaugă fotbaliștii Boubacar Hanne, Andrei Tîrcoveanu, Sebastian Micu, Zorhan Bassong, Fabio Vianna și Dorian Bertrand. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.