Liga 1

FC Argeș face implozie. Primarul, discurs RADICAL: „Această echipă să uite de mine! Din seara asta voi spune stop!”

+25 Foto
Dinamo a umilit-o pe FC Argeș, scor 6-1. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 29 mai 2023

Primarul municipiului Pitești și un susținător important al clubului FC Argeș, Cristian Gentea, a avut o reacție furioasă, după ce trupa din Trivale a fost umilită pur și simplu de Dinamo, scor 1-6, în manșa tur a barajului de menținere-promovare în Superliga. 

Edilul urbei argeșene a spus că echipa fanion a orașului nu va mai reprezenta un subiect interesant pentru el, menționând că este șocat de prestația fotbaliștilor piteșteni din această seară, 

>

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, exploziv după Dinamo - FC Argeș: „Această echipă să uite de mine!”

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. 

Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine. Asta mi-au spus oamenii din club”, a declarat Cristian Gentea, potrivit Prosport. 

Cristian Gentea, după ce FC Argeș a fost umilită de Dinamo: „Din seara asta voi spune stop!”

„Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. 

A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a mai spus Cristian Gentea, potrivit sursei citate anterior.  

VIDEO. Dinamo - FC Argeș 6-1 / Cristi Borcea: „Un rezultat extraordinar! Vrei să dansez ca Shakira în Divizia B?”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.