Liga 1

Marele absent al lui Dinamo, entuziasmat: „Fotbal-șampanie! Aici ne e locul”

+25 Foto
Dinamo a spulberat-o pe FC Argeș, 6-1, în turul barajului de promovare/menținere în SuperLiga. După meci. Ahmed Bani, mijlocașul „câinilor”, a fost entuziasmat

Articol de Eduard Apostol, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 29 mai 2023

Dinamo a spulberat-o pe FC Argeș, 6-1, în turul barajului de promovare/menținere în SuperLiga. După meci, Ahmed Bani, mijlocașul „câinilor”, a fost entuziasmat.

Bani a fost suspendat și nu a putut juca împotriva lui FC Argeș, însă a urmărit meciul din tribune și la final și-a spus impresiile, fiind extrem de fericit.

VIDEO. Ce a spus Ahmed Bani după Dinamo - Argeș 6-1

>

„Fotbal-șampanie Dinamo joacă de mult timp. Credeam în calificare, dar nu e rezolvată. Sunt foarte fericit. Aici ne e locul, aici am vrut să ajunge. Dinamo e echipă mare, Liga 1 are nevoie de ea. Fotbalul nu are aceeași culoare fără Dinamo. 

De când a venit Mister (n.r. - Ovidiu Burcă), eram sigur că vom face o figură frumoasă. Nu vreau să vorbesc de domnul Borcea, e de treaba lui ce declară”, declarat Ahmed Bani.

Am dat dovadă de o maturitate incredibilă, sunt mândru de echipa asta. Acum, pentru declarații de cancan nu e cazul. Mai avem un meci. Nimeni nu e hazardat și se gândește că e promovat. Mi-am făcut și eu un cadou pentru ziua mea de mâine.

- Iulian Roșu, Dinamo

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.