Liga 1

Pe cine au evidențiat Florin Prunea și Ilie Dumitrescu după Dinamo - FC Argeș: „A fost o singură echipă pe teren”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 30 May 2023

Ilie Dumitrescu a analizat prestația lui Dinamo în victoria categorică din barajul de promovare/menținere în Liga 1, 6-1 cu FC Argeș.

  • Returul, FC Argeș – Dinamo are loc sâmbătă, de la 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Fostul membru al Generației de Aur a lăudat jocul „câinilor” și l-a scos în evidență pe antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. Iar acesta a fost completat de fostul său coleg, Florin Prunea.

Ilie Dumitrescu și Florin Prunea îl laudă pe Ovidiu Burcă după Dinamo – FC Argeș

„E un rezultat care va rămâne în istoria lui Dinamo. Am văzut o singură echipă pe teren. Iar fotbalul românesc câștigă un antrenor, pe Ovidiu Burcă”, a declarat Florin Prunea după meci, potrivit digisport.ro

„Aș vrea să vorbim de Burcă mai mult. A pregătit foarte bine meciul. A schimbat sistemul și a jucat cu 3 fundași centrali. 

Iar Pop și Ghezali au făcut diferența. Sunt jucători cu personalitate, cu maturitate. Dacă te uiți la golurile astea... Dacă erau înscrise în Spania sau în Premier League, vorbeam tot anul. Pop a avut o execuție de generic. Și ce liniște a avut Ghezali la finalizări. Dinamo a jucat foarte bine și în linia de mijloc, cu Iglesias și Roșu. E o echipă lucrată, se vede”

Succesul e cel mai greu de gestionat. De asta fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ. Le-am spus asta în vestiar. A fost o seară frumoasă! Mă bucură cel mai mult că oamenii au venit alături de noi, la final toată lumea a plecat fericită acasă.

- Ovidiu Burcă. antrenor Dinamo

10a luat Oividu Burcă din partea GSP după Dinamo – FC Argeș

VIDEO Andrei Cristea: „Rar vezi asemenea scor la un meci de baraj”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.