Liga 1

Contre în direct între Vlădoiu și Stanciu: „El a terminat echipa! L-aș fi zburat mai repede” vs. „Ai fost de acord să vină, ziceai că e bun”

Jean Vădoiu, fostul manager sportiv de la FC Argeș, crede că echipa din „Trivale” a ajuns la un pas de retrogradare din cauza lui Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei.

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 30 mai 2023

Jean Vlădoiu, fostul manager sportiv de la FC Argeș, crede că echipa din „Trivale” a ajuns ca și retrogradată din cauza lui Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei.

  • FC Argeș - Dinamo, returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, are loc pe 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

FC Argeș a pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1 cu Dinamo, 1-6, și are șanse microscopice să mai scape de Liga 2. Vlădoiu e de părere că Marius Croitoru a „terminat” echipa și consideră că fără punctele obținute cu Andrei Prepeliță pe bancă în debutul sezonului, piteștenii ar fi retrogradat direct.

Prepeliță a fost demis de la FC Argeș pe 22 octombrie 2022, iar în locul său a fost numit Croitoru, 4 zile mai târziu. Vlădoiu, care a plecat de la „vulturi” pe 19 decembrie, a declarat acum că decizia de a-l angaja pe Croitoru a fost luată „peste capul” său. A fost contrazis imediat de Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș.

Vlădoiu: „Croitoru a distrus FC Argeș. Zbura mai repede dacă mai eram acolo”

„Nu am ce să îi reproșez lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă el l-a adus pe Croitoru. Că ăsta a nenorocit echipa. A renunțat la atâția jucători în iarnă. Deciziile lui au fost... Eu m-am ocupat ca Andrei Prepeliță să plece pe cale amiabilă. Eu nu am nimic de reproșat. Au fost condiții bune. Acest Marius Croitoru a terminat acest club. Din cauza lui s-a ajuns aici. 

Eu m-am abținut atunci, dar nu poți să ai în 2023 un asemenea comportament, să înjuri în halul ăla. Noi am schimbat antrenorul la 3 puncte de play-off, copilul era în obiectiv, a fost o greșeală. Din punctele lui Prepeliță am trăit și am ajuns la baraj. Lotul l-am făcut eu în vară, dar tu (n.r. - Daniel Stanciu) ai fost de acrod cu tot ce a propus Croitoru la FC Argeș în iarnă. 

Tu ai avut putere de decizie primită de la primarul Gentea. L-ai lăsat pe unul precum Croitoru să stea la echipă. Mă doare că am renunțat, după 10 etape îl dădeam afară. Ăsta e regretul mei, că dacă rămâneam la echipă, nu ajungeam aici. Croitoru zbura mai devreme. Ăsta e regretul meu, că i-am permis unui antrenor să schimbe un lot, să stea acasă cu familia, să nu ducă echipa în cantonament. 

Echipa e depășită, nu poate sta în picioare. Nu aveam ce să fac, s-a trecut peste mine la demiterea lui Prepeliță și la aducerea lui Croitoru. Totul s-a întâmplat în iarnă”, a declarat Jean Vlădoiu, la „DigiSport Special”, în timp ce Daniel Stanciu era și el în direct prin telefon.

10 meciuria stat Marius Croitoru pe banca lui FC Argeș

Daniel Stanciu, către Jean Vlădoiu: „Ai spus despre Croitoru că e foarte bun”

Daniel Stanciu l-a ascultat pe Jean Vlădoiu și l-a contrazis: „S-a făcut o listă cu antrenori. Tu ai fost de acord cu numirea lui Croitoru, ai spus că un antrenor foarte bun. Eu am fost pe administrativ, nu m-am ocupat de jucători, de numiri de antrenor”.

Marius Croitoru a fost dat afară de FC Argeș pe 7 martie, iar în locul său a fost numit Bogdan Argeș Vintilă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.