Liga 2

Panduru a remarcat o „anomalie” la vedeta dinamovistă: „Se vede din start că nu e român”

+25 Foto
Lamine Ghezali a înscris goluri superbe în Dinamo - FC Argeș 6-1

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 31 mai 2023

Fostul fotbalist Basarab Panduru (52 de ani), acum analist TV, l-a lăudat pe Lamine Ghezali (23), atacant la Dinamo și autor al unei „duble” de senzație la 6-1 cu FC Argeș, în turul barajului pentru promovarea / menținerea în Liga 1.

Lamine a zguduit de două ori plasa porții alb-violeților, de fiecare dată în urma unor curse senzaționale, confirmându-și astfel statutul de jucător crucial pentru Dinamo în lupta pentru promovare.

Basarab Panduru a remarcat naturalețea mișcărilor francezului, dar și faptul că acesta s-a ținut tare pe picioare la duelul de la golul 4, unde, sugerează Panduru, fotbaliștii români ar fi căzut în căutarea penalty-ului.

Basarab Panduru a remarcat o „anomalie” la dinamovistul Lamine Ghezali

„Frumos, excelent! Se bagă, ia faţa adversarului. Totul pare natural, nu se chinuie să facă nimic”, a spus Panduru la OrangeSport despre primul gol al lui Ghezali.

Întrebat dacă atacantul dinamovist ar face față în prima ligă a României, Panduru a precizat:

„Nu ştiu, poate că acum m-aş grăbi. Nu vreau să spun că da, dar golurile astea nu sunt la îndemâna oricui. Golurile astea sunt de un jucător care ştie ceva şi din start pare că nu e român. Tot timpul nu a fost preocupat de adversar. Îşi vede de treaba mereu. Face lucrurile frumos şi îmi place. Acum vedem, prima liga este complicată”.

Ajuns la Dinamo din postura de fotbalist liber de contract, Lamine Ghezali a înscris 8 goluri în 28 de partide în echipamentul alb-roșu. Fost internațional francez de tineret la categoriile U17 și U18, Lamine a fost crescut de Saint-Etienne, dar nu a putut să-și facă loc în prima echipă a „verzilor”.

VIDEO: ovație pentru Lamine Ghezali la Dinamo - FC Argeș 6-1

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.