Liga 1

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Milos Milojevic // foto: Imago Images

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore  —  miercuri, 31 mai 2023

Milos Milojevic (40 de ani), ex-Steaua Roșie Belgrad, a fost propus ca antrenor la CFR Cluj, în contextul în care despărțirea de Dan Petrescu (55) pare iminentă.

CFR Cluj a ratat marele obiectiv al sezonului, câștigarea titlului, și nu este sigură nici măcar de prezența în preliminariile Conference League sezonul viitor.

Relația dintre antrenorul Dan Petrescu și conducerea clubului s-a deteriorat serios, iar șansele ca „Bursucul” să se afle pe banca echipei și sezonul viitor par infime.

Milos Milojevic, campion cu Steaua Roșie, a fost propus la CFR Cluj

Favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu este Cristiano Bergodi, antrenorul italian care le-a adus 3 trofee celor de la Sepsi OSK în cele două sezoane petrecute la Sf. Gheorghe, dar pe lista ardelenilor a mai intrat un nume. Unul extrem de interesant, de altfel.

Este vorba despre Milos Milojevic, sârbul care a antrenat-o pe Steaua Roșie Belgrad în ultimul sezon. Milojevic este liber de contract în prezent. A cucerit titlul în Serbia în acest sezon, calificând-o astfel pe Steaua Roșie în grupele Champions League, dar s-a despărțit de club zilele trecute, fiind înlocuit cu Barak Bakhar.

Milojevic are un CV extrem de interesant. A fost „principal” la Vikingur și Breidablik (Islanda), Mjällby AIF, Hammarby IF și Malmo (Suedia), iar sezonul trecut la Steaua Roșie Belgrad, alături de care a cucerit titlul.

A învățat meserie de la Dejan Stankovic

La formația din Capitală, Milojevic a activat și ca „secund” al lui Dejan Stankovic la Steaua Roșie între decembrie 2019 și iunie 2021, perioadă în care a cucerit două titluri de campion.

Ca fotbalist, Milojevic și-a petrecut întreaga carieră la cluburi din Serbia și Islanda. S-a retras în 2012, la 30 de ani, de la Vikingur.

ZERO înfrângeria înregistrat Steaua Roșie pe plan intern cu Milojevic antrenor. Cele 4 eșecuri provin din grupa de Europa League, unde Steaua Roșie le-a înfruntat pe Monaco, Trabzonspor și Ferencvaros

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.