Liga 1

Ce pregătesc „câinii” pentru sărbătoarea promovării » Tricouri speciale + unde se reunesc cei care nu merg la meci

Conducerea cluburilor CS Dinamo București și FC Dinamo 1948 ar urma să organizeze un eveniment special sâmbătă seară, cu ocazia meciului dintre Dinamo și FC Argeș, partidă constând în manșa retur a barajului de promovare-menținere în Superliga.

Articol de Eduard Apostol, Vlad Roșu  —  miercuri, 31 mai 2023

Conducerea cluburilor CS Dinamo București și FC Dinamo 1948 va organiza un eveniment special sâmbătă seară, cu ocazia meciului dintre Dinamo și FC Argeș, partidă constând în manșa retur a barajului de promovare-menținere în Superliga. 

UPDATE 16:45 CS Dinamo a comunicat că proiecția meciului de la Pitești se va face în sala Dinamo: „Conducerea CS Dinamo București vine în întâmpinarea solicitării suporterilor și organizează pentru fanii dinamoviști, în Sala Dinamo, un eveniment de vizionare a meciului retur de baraj dintre FC Argeș și Dinamo București și de sărbătorire a reîntoarcerii echipei de fotbal în Liga 1!

Se va proiecta meciul pe un ecran led uriaș, de peste 12 metri. Toți suporterii ce vor să participe la această sărbătoare sunt invitați sâmbătă 3 iunie ora 20.00 în Sala Dinamo și în Parcul Sportiv Dinamo!!!”.

Știrea inițială: 

Conducerea CS Dinamo intenționează să organizeze un eveniment special pentru a sărbători promovarea lui Dinamo în dauna lui FC Argeș 

Oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” intenționează să instaleze un ecran uriaș pe gazonul vechii arene, care ar urma să fie demolată începând cu toamna acestui an, pentru ca fanii „câinilor roșii” să urmărească partida de la Mioveni. Intrarea ar urma să fie gratuită. 

Relațiile dintre cele două entități juridice, CS Dinamo București și FC Dinamo 1948, sunt unele foarte bune. 

Dinamoviștii ar urma să sărbătorească promovarea în Superliga în tricouri personalizate

Din informațiile Gazetei Sporturilor, elevii antrenați de Ovidiu Burcă (43 de ani) ar urma să sărbătoarească promovarea în Superliga, în dauna lui FC Argeș, purtând niște tricouri personalizate. 

Pe aceste tricouri ar urma să fie ilustrat un câine, cu un pahar de șampanie în mână și cu o minge de fotbal la subraț, sub care este scris mesajul: „Dinamo joacă fotbal șampanie”. 

Cu un astfel de tricou s-a prezentat la Arena Națională, luni, Ahmed Bani (20 de ani), mijlocașul celor de la Dinamo, jucător suspendat pentru partida contra piteștenilor. Astfel de tricouri sunt deja comercializate în mediul online, la prețul de 120 de lei per bucată. 

VIDEO. Dinamo - FC Argeș 6-1. Atmosferă senzațională creată de fanii dinamoviști: toate cântecele galeriei

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.