Liga 1

Variantă propusă lui Becali pentru postul de fundaș dreapta la FCSB: „Este unul dintre cei mai buni jucători din România”

Articol de Alexandru Mone, Andrei Petrescu  —  Wednesday, 31 May 2023

Într-un interviu amplu, în care a vorbit despre situația celor de la FCSB, Iosif Rotariu (60 de ani) a analizat și lotul roș-albaștrilor și ce ar trebui îmbunătățit de Gigi Becali pentru stagiunea viitoare.

Întrebat pe ce posturi cheie trebuie să aducă FCSB jucători vara aceasta, Rotariu este de părere că roș-albaștrii au nevoie urgentă de un fundaș central, un fundaș dreapta, un mijlocaș central și un atacant. 

Pe postul de apărător dreapta, rămas descoperit după plecarea lui Deian Sorescu, Roti îl recomandă totuși ca titular pe Vali Crețu, despre care consideră că este unul dintre cei mai buni din România.

VIDEO Iosif Rotariu: „Vali Crețu e unul dintre cei mai buni jucători din România”

>

„În primul rând la zona centrală, la fundașii centrali. E Tamm, care a plecat. A fost cel mai bun jucător al lor, nu știu care a fost motivul plecării. Un jucător cu experiență, care a jucat la echipa națională și aducea un plus de valoare. Acolo e postul-cheie la FCSB. 

Plus un jucător de bandă dreaptă. Sorescu nu e fundaș, el provine din mai multe posturi. Deocamdată el nu și-a găsit postul. Vali Crețu e o soluție foarte bună pentru ei. Într-adevăr are și anumite lucruri negative, dar în general e un jucător foarte bun. La ora actuală este unul dintre cei mai buni jucători pe postul de fundaș dreapta din România. 

Mai au nevoie de un mijlocaș central cu experiență și valoare lângă Darius Olaru și cred că ar trebui pe lângă Compagno dacă rămâne să mai aducă un vârf de atac, un golgeter dintr-un alt campionat, unul în care a avut rezultate. Asta îi trebuie lui FCSB”, a declarat Iosif Rotariu pentru GSP.ro

123 de meciuria strâns Valentin Crețu în tricoul celor de la FCSB, pentru care a reușit și 8 pase de gol

VIDEO Iosif Rotariu, analiză „la sânge” pentru FCSB: „Nu are o filozofie de joc sau o filozofie a transferurilor”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.