Liga 1

Concluziile lui Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazetă: „La FCSB e prostie și infatuare” + „Rapid nu are antrenor de titlu”

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a tras concluziile după finalul de sezon din Superliga.

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 01 iunie 2023

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a tras concluziile după finalul de sezon din Superliga.

Jurnalistul Gazetei spune că eșecul FCSB-ului era previzibil, principalul vinovat fiind considerat patronul Gigi Becali, care continuă să se implice în alcătuirea primului „11” și să dicteze schimbările din timpul partidelor.

VIDEO. Adrian Florea, despre încă un sezon ratat de FCSB: „Ce poate să iasă când pui prostie și infatuare?”

>

„Am trăit acest campionat cum le-am trăit și pe ultimele 8. Ce, v-ați iluzionat că o să ia Becali titlul? De ce ar fi fost anul ăsta altfel, câtă vreme Gigi face aceleași lucruri de 8 ani încoace. Trebuie să fii prost să crezi că obții alt rezultat făcând același lucru. Ce poate să iasă când pui prostie și infatuare? Nimic. Locul 2, în cel mai bun caz”, a spus Florea, în dialog cu moderatorul Costin Ștucan. 

Apoi, jurnalistul Gazetei a vorbit și despre declinul CFR-ului, care a ratat primul titlu după 5 ani de supremație: „Nu mă așteptam să fie atât de slabă CFR Cluj. Prăbușirea e urâtă. Prin iarnă, Varga l-a distrus pe Petrescu. Nu am crezut că Petrescu va continua după acel moment. Când nu se mai iubește mama cu tata, suferă copiii. Acolo, tata e Varga, mama Petrescu. Și suferă bebelușii, Camora, Hoban, ăstia de 40 de ani (n.r. - râde)”.

Despre campioana Farul, Florea a precizat: „Mă gândeam ce făcea Petrescu cu jucătorii lui Hagi, Mazilu, Borza, puști de 17 ani. Petrescu a avut 11 atacanți anul ăsta și mereu s-a plâns de lot. Hagi a venit cu Mazilu și cu Louis Munteanu și a luat campionatul. Dar nu mă iluzionez, nu cred că toți de la Gică sunt mari fotbaliști, foarte mulți vor pleca și se vor întoarce. Mazilu îmi place de mor, dar eu știu ce face după ce pleacă? Așa ziceam și de Coman acum 5 ani, că e Ilie Dumitrescu la pătrat, și uite ce s-a întâmplat”.

Adi Florea, semnal de alarmă pentru Rapid: „N-are antrenor de titlu”

Întrebat de Rapid, Adi Florea e de părere că alb-vișiniii au nevoie de alt antrenor pentru a-și îndeplini obiectivul din sezonul viitor, anume câștigarea titlului:

Rapid n-are antrenor de titlu. Mutu nu e antrenor de titlu. La mari cluburi, cum e Rapid în România, nu vii să te perfecționezi la locul de muncă. Ce a mișcat Rapid? A mișcat când n-a mai contat. Sepsi are 3 trofee. Tu, Rapidulețule, ce ai făcut? Sărbătorești centenarul la anul. Vorba lui Șumudică, la anul sunt 101 dalmațieni (n.r. - aluzie la declarația lui Săpunaru - „e anul centenarului acum, că acum împlinim 100 de ani, dar sezonul viitor e sezonul centenarului)”.

VIDEO. Emisiunea integrală cu Adi Florea

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.