Liga 1

Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Alexandru Chipciu (dreapta) a evoluat la FCSB între 2011 și 2016 // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 01 iunie 2023

Alexandru Chipciu (34 de ani) a semnat un nou contract cu U Cluj. Mijlocașul fusese împrumutat sezonul acesta de la rivala CFR Cluj și era și pe lista celor de la FCSB.

Formația ardeleană a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Chipciu și că acesta a semnat pentru încă un sezon. În actuala stagiune, Chipciu a avut evoluții apreciate la U Cluj (38 de apariții, Cupă + campionat, două goluri, două assisturi).

Alexandru Chipciu a semnat cu U Cluj

Clubul nostru a ajuns, astăzi, la o înțelegere privind prelungirea contractului cu Alex Chipciu. Alex Chipciu a ajuns la FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan. 

Experiența sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de ”U” la finalul sezonului din Superliga, dar și în parcursul excelent din Cupa României. În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive. 

Prima reușită pentru ”U” a venit împotriva celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României, când ”U” era condusă cu 1-0. Acel gol a pus bazele revenirii și calificării în semifinalele Cupei.

- comunicat U Cluj

Alexandru Chipciu // FOTO: Imago

Gigi Becali: „Chipciu? Poate” 

Ajuns la U Cluj de la CFR Cluj, Alex Chipciu ar fi putut semna și cu FCSB, unde Becali și MM Stoica au fost impresionați de evoluțiile sale.

Deși nu e încântat de ideea repatrierilor, Becali lăsase o portiță deschisă în legătură cu o posibilă întoarcere a lui Alexandru Chipciu (34), extrema dreapta de la U Cluj: „În general, jucătorii pe care i-am adus înapoi n-au mai făcut treabă. Chipciu? Poate...”.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.