Liga 1

Adrian Cristea s-a enervat înainte de CFR Cluj - FCU Craiova: „E o prostie! E o anomalie!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 01 June 2023

Înainte de CFR Cluj – FCU Craiova, barajul pentru preliminariile Conference League, Adrian Cristea a avut o ieșire nervoasă.

Fostul mijlocaș de la Dinamo și FCSB s-a arătat deranjat de faptul că CFR Cluj, locul 3 în play-off, trebuie să joace bun baraj pentru calificarea în Conference League cu FCU Craiova, echipă care a terminat pe play-out-ul pe locul 1 și a câștigat primul baraj, cu FC Voluntari.

Adrian Cristea s-a enervat înainte de CFR Cluj – FCU Craiova

 „E o anomalie! E o prostie aşa ceva! Te chinui un an să termini pe locul 3, iar apoi joci cu o echipă din play-out, E de domeniul fantasticului! 

Nu e meritoriu. Să zicem că în seara asta câştigă FCU Craiova. E normal să joace în Europa? Iese din primul tur, apoi ne plângem că nu facem puncte pentru România.

Doar într-un singur meci joci locul de Europa? CFR a terminat pe poziţia a 3-a. Ce vrei mai mult de atât?, a spus Adrian Cristea la PrimaSport.

Are şi părţi bune acest sistem. Sigur, anumiţi antrenori se plâng că se înjumătăţesc punctele, dar dacă ar fi fost 5-6 meciuri care nu mai contau la finalul sezonului... Acum au ajuns să depindă anumite obiective de aceste ultime etape şi am văzut chiar şi meciuri interesante. Are şi părţi bune acest sistem. Dar să joci locul 3 cu locul 7 pentru Conference League?

 – Cristi Dulca

VIDEO Atmosferă spectaculoasă înainte de CFR Cluj – FCU Craiova 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.