Liga 1

Istvan Kovacs a rupt echilibrul în CFR Cluj - FCU Craiova » Adrian Mititelu jr l-a jignit: „Cel mai mare idiot din arbitrajul românesc”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 01 iunie 2023

FCU Craiova a jucat din minutul 69 al meciului cu CFR Cluj în inferioritate numerică, după eliminarea lui Juan Bauza.

Mijlocașul argentinian a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs, care i-a acordat al doilea galben.

Juan Bauza, eliminat ușor de Istvan Kovacs

După ce a primit galben în minutul 53, Juan Bauza a fost trimis la cabine în minutul 69, când a văzut al doilea cartonaș galben. Decarul oltenilor a fost avertizat pentru un fault la marginea careului clujean, asupra lui Boateng. Deși faultul nu a avut duritate, Istvan Kovacs a scos imediat cartonașul galben, urmat de cel roșu. 

Decizia lui Kovacs a fost puternic contestată de comentatorul DigiSport, Ionuț Angheluță: „Nu era o fază periculoasă. Acțiunea se petrece la 80 de metri de poarta lui Gurău. Nu e fault de galben. E o eliminare dictată ușor de Istvan Kovacs.

În prima repriză nu dai galben la intrări mai dure, dai doar avertisment, iar acum dai al doilea galben. Mi se pare prea mult”.

>

Istvan Kovacs, jignit de Adrian Mititelu jr

După decizie, Adrian Mititelu jr, fiul patronului FCU Craiova, a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa lui Kovacs.

„Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!”, a scris acesta.

Scandări xenofobe în galeria lui FCU Craiova

Galeria oltenilor nu a acceptat decizia și apelează la scandări xenofobe direcționate către „centralul” Istvan Kovacs: „Kovacs, ungure, să-ți dăm la m***” / „Afară, afară, cu ungurii din țară”. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.