Liga 1

Adrian Mititelu, acid la declarații imediat după CFR - FCU: „A fost prostituție! Bodescule, știu ce faci!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 02 iunie 2023

Adrian Mititelu a stat câteva zeci de minute bune până a coborât de la tribuna oficială a stadionului din Cluj. Apoi s-a întâlnit cu Neluțu Varga, patronul CFR-ului, însă la declarații s-a descătușat la adresa arbitrajului. 

„CFR a fost în 13 oameni. Trebuia să nu se mai dea barajul între echipa care a câștigat play-out-ul și locul 3. Nu mai era niciun scandal, nu mai încurcam lumea. A fost nevoie de o prostituție foarte mare ca să meargă CFR în Europa

Înfrângerea a fost nemeritată. Cu Bauza în teren altul era scenariul. Ei nici cu 2 oameni în plus n-au fost foarte fermi pe tereni. Mi-am făcut speranțe și îmi pare rău. N-am răpus balaurul. S-a văzut clar ce a fost, Flacăra Moreni, Victoria București. Cam așa ceva”, a zis Adrian Mititelu. 

>

Atac la FRF și Bodescu 

Patronul oltenilor e convins că ajutorul primit de CFR Cluj are de a face cu intervenția lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF. 

„Pentru mine n-a fost o surpriză. Asta e! Nu știu dacă cei de la CFR sunt implicați direct. Dar au cu ei o Zeița Fortuna, arbitrii au o telepatie cu ei. Noi avem arbitri buni în România, dar sunt unii...

Acest Popa (n.r Cătălin Popa - arbitru VAR la CFR - Craiova) e executantul lui Bodescu. Vă spun eu. Deci Bodescule, știu tot! Și o să dovedesc. La anul trebuie să fim mai buni, să-i batem și cu arbitrii”, a mai zis Adrian Mititelu. 

CITEȘTE MAI MULTE ȘTIRI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.