Stiri extrasport

Femeia care l-a „îmblânzit” pe rebelul Adrian Cristea: „Este persoana lângă care m-am regăsit”

+63 Foto
Adrian Cristea și-a oficializat relația cu Andreea Roșca. Foto: Instagram

Articol de Livia Lixandru  —  vineri, 02 iunie 2023

Adrian Cristea (39 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Andreea Roșca, femeia de care e îndrăgostit până peste cap. Cei doi și-au oficializat recent relația, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mai mult tânăra a făcut recent primele declarații. 

De altfel, au apărut și primele imagini cu ei. S-au pozat în balconul casei în care locuiesc împreună. 

Adrian Cristea și-a oficializat relația cu Andreea Roșca

Fostul jucător de la Dinamo și Steaua a trăit o poveste de dragoste cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila. 

Acum, Cristea și Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari împreună. Recent, noua iubită a „Prințului” a făcut primele declarații despre relația cu fostul fotbalist și a declarat că în curând își vor întemeia o familie.

Andreea Roșca: „Adrian Cristea este persoana lângă care m-am regăsit”

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm.

Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a declarat Andreea Roșca pentru antenastars.ro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.