Liga 2

Conducerea lui Dinamo reacționează dur după „bomba” detonată de FC Argeș: „Să își asume cineva consecințele, pentru că vor exista”

FC Argeș a lansat un scenariu incredibil înaintea returului barajului de promovare/menținere în Superliga, contra lui Dinamo: a cerut oficial retragerea licenței de Liga 1 a „câinilor”

Articol de Viorel Tudorache  —  Friday, 02 June 2023

FC Argeș a lansat un scenariu incredibil înaintea returului barajului de promovare/menținere în Superliga, contra lui Dinamo: a cerut oficial retragerea licenței de Liga 1 a „câinilor”. Într-o reacție pentru GSP.ro, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al roș-albilor, îi atacă pe alb-violeți și lasă de înțeles că acțiunea acestora nu va avea consecințe pentru Dinamo.

  • FC Argeș - Dinamo (manșa secundă a barajului) are loc pe 3 iunie, sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
  • În tur, Dinamo s-a impus cu 6-1 pe Arena Națională.

Răzvan Zăvăleanu, replică pentru FC Argeș: „Este o prostie de la un capăt la celălalt”

„Cred că acțiunile lor (n.r. - celor de la FC Argeș) ar trebui să fie caracterizate de o anumită demnitate. Noi chiar am fost empatici cu ei și am fost de acord să schimbe stadionul pentru retur, fără nicio condiție (n.r. - FC Argeș va disputa la Mioveni manșa secundă cu Dinamo).

Cred că e dezagreabil ce au făcut, și lipsit de sportivitate. Pe lângă asta, din punct de vedere juridic și regulamentar, totul este o prostie de la un capăt la celălalt. Le doresc să își asume cineva consecințele, pentru că vor exista”, a declarat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

FC Argeș cere retragerea licenței de Liga 1 acordată lui Dinamo și câștigarea barajului la „masa verde”

Piteștenii cer retragerea licenței de Liga 1 primită de clubul din „Ștefan cel Mare” și câștigarea barajului împotriva „câinilor roșii” la „masa verde”, ceea ce ar însemna că „vulturii violeți” ar urma să rămână în Superliga și în sezonul următor.

Într-o adresă trimisă în cursul zilei de astăzi Federației Române de Fotbal, oficialii clubului FC Argeș au cerut retragerea licenței de primă ligă acordată lui Dinamo și au invocat faptul că, pentru ca un club să primească licența de Liga 1, trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie.

Toate detaliile - AICI.

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei FC Argeș - Dinamo:

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.