Liga 2

Mesajul unuia dintre liderii all-time ai lui Dinamo: „Nu mai contează să revin eu, să promoveze băieții!”

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 03 iunie 2023

Ionuț Lupescu, 54 de ani, a transmis gândurile sale pentru suporterii lui Dinamo în preajma meciului promovării de la Mioveni, contra lui FC Argeș.

  • FC Argeș - Dinamo, manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, are loc azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
  • În tur, Dinamo s-a impus cu 6-1 pe Arena Națională.

Dinamo joacă în această seară meciul promovării la Mioveni, de la ora 21:00, împotriva lui FC Argeș, după 6-1 luni seară pe Arena Națională.

Jucătorii vor juca pentru onoarea lor și a clubului, pentru fani, cum susțin ei înșiși, dar și pentru primele de promovare, la care se adaugă un bonus consistent de echipă, de 150.000 de euro.

Chiar dacă a avut multe reacții critice la adresa clubului în ultimii ani, inclusiv vizavi de noua conducere a ”câinilor”, Ionuț Lupescu, 54 de ani, nu și-a uitat trecutul dinamovist.

VIDEO. Ionuț Lupescu, pragmatic: „Mai trebuie să se concentreze 90 de minute”

>

„Doamne ajută, sperăm ca Dinamo să promoveze după meciul de sâmbătă seară! Am spus de acum ceva timp că am mare încredere în băieți, chiar dacă la Iași echipa nu a jucat așa bine. Dar a fost demonstrația de forță cu FC Argeș, a arătat că nu este cu nimic mai prejos decât alte formații de Liga 1. 

Mai trebuie să se concentreze 90 de minute, poate face o treabă extraordinară și să promoveze. Am emoții, ca întotdeauna, dar am încredere în jucători”, a declarat cel supranumit „Kaiserul” de către suflarea roș-albă.

Chestionat dacă se va întoarce și el cândva la clubul din Ștefan cel Mare, Lupescu a reacționat: „Asta nu mai contează, să promoveze băieții!”.

6trofee a adunat Lupescu la ”câini” în cele trei perioade în care a fost, trei campionate și trei Cupe ale României

74de selecții și 6 goluri are la prima reprezentativă a României

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.