Stiri extrasport

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împacat: „Avem o relație fabuloasă”

+37 Foto
Anamaria Prodan, 50 de ani, susține că are o relație mult mai bună cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf (47).

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 02 iunie 2023

Anamaria Prodan, 50 de ani, susține că are o relație mult mai bună cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf (47).

După ce impresara l-a acuzat pe Reghe ca a înșelat-o, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public. Chiar s-a ajuns la violență fizică! Multe luni a fost liniște, n-a mai apărut nicio veste despre cei doi, iar acum Anamaria Prodan susține că a îngropat securea războiului cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt la cuțite

Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu! 

Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă, el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Va locui singur, are 14 ani, trebuie să învețe să se descurce singur în viață", a spus Anamaria Prodan, playtech.ro.

Anamaria Prodan și Reghecampf au format vreme de 15 ani un cuplu și au un fiu împreună, Laurențiu Junior.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au refăcut viața după divorț

La jumătatea lunii mai, Anamaria Prodana a anunțat despărțirea de Flavius Nedelea, bărbatul cu care a intrat într-o relație după separarea de Reghecampf.

Laurențiu și-a refăcut și el viața și e în continuare împreună cu Corina Caciuc, cu care are și un copil.

Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi! 

Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei. 

Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt

- Anamaria Prodan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.