Liga 1

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

Mihai Bordeianu, cu numărul 37 / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 03 June 2023

Mihai Bordeianu (31 de ani) este în negocieri avansate cu Vojvodina Novi Sad, reprezentantă a Serbiei în ediția următoare de Conference League.

Mihai Bordeianu a fost un om esențial pentru CFR Cluj în ultimii ani. Mijlocașul central cu profil defensiv a contribuit la 5 titluri cucerite de „feroviari”, dar în actuala ediție și-a pierdut statutul.

Bordeianu, aproape de plecarea de la CFR Cluj 

Bordeianu mai are contract cu formația clujeană până în vara lui 2024, dar ar fi aproape de o mutare în Serbia.

Vojvodina Novi Sad, formație calificată în preliminariile Conference League, insistă pentru aducerea lui. Potrivit Nogomania, sunt luate în calcul două variante. Un transfer definitiv sau un împrumut în care să fie suportat întreg salariul.

Mihai Bordeianu, în dizgrație la CFR Cluj 

În recent încheiata stagiune, Bordeianu a bifat doar 24 de apariții pentru CFR Cluj, în toate competițiile. În urmă cu două săptămâni, Petrescu a vorbit despre situația lui.

Mihai Bordeianu

Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente. Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu am dorit să vină la CFR. A jucat trei sezoane la rând, au venit alți jucători care sunt mai în formă decât el. 

El trebuie să se antreneze și să-mi demonstreze la antrenament. Până acum, băiatul se antrenează bine, e serios. Eu am nevoie și de Bordeianu în continuare, chiar dacă nu va juca. Niciodată nu voi face echipa dacă un jucător ia sau nu banii
- Dan Petrescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.