Liga 1

„Revelion” alb-roșu » Imagini de colecție: fanii lui Dinamo au însoțit autocarul până la București! Sărbătoare alături de jucători + cine a fost inamicul #1

+47 Foto
Dinamo e pregătită să petreacă 3 zile și 3 nopți după revenirea în Liga 1. Delegația alb-roșie a fost oprită de fani în drumul spre București.

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 04 June 2023

Dinamo e pregătită să petreacă 3 zile și 3 nopți după revenirea în Liga 1. Delegația alb-roșie a fost oprită de fani în drumul spre București, a sărbătorit în benzinării, intersecții, apoi a asistat la spectacolul de artificii și de lumini din Ștefan cel Mare. 

Mioveniul va rămâne în memoria dinamoviștilor drept o amintire frumoasă. În ciuda eșecului din returul cu FC Argeș, scor 2-4 (6-1 în tur), „câinii” au promovat în Liga 1. Ovidiu Burcă și elevii lui au declanșat petrecerea chiar pe tărâm argeșean, apoi au pornit spre București. 

VIDEO. Dinamo petrece ca-n povești: imagini spectaculoase pe Autostradă

>

Pe drumul către casă, autocarul lui Dinamo a făcut mai multe popasuri. De fiecare dată, sute de fani, cei care i-au urmat de la Mioveni, dar și alții strânși pe drum, au făcut show. 

Torțe, artificii și cântece strigate din voci deja răgușite i-au acompaniat pe „câinii” lui Burcă. Fotbaliștii au intrat în hora suporterilor: „Hai Dinamo, hai Dinamo, tu tre' să fii sus acolo / Unde-am mai fost și vom mai fi, să strigăm iar campionii!”. 

VIDEO. CSA Steaua și Balgiu, țintele dinamoviștilor

>

Dinamoviștii nu l-au uitat pe Cristian Balgiu, mijlocașul stelist care a avut un schimb acid de replici cu Ahmed Bani la finalul meciului Dinamo - Steaua 3-0, din play-off.

Fanii și elevii lui Burcă au scandat la unison: „Ole, ole, ole, ole, Balgiu e în Serie B”. Au trecut ulterior și la injurii la adresa rivalei: „Dinamo e în A, Dinamo e în A, la m*** CSA”.

VIDEO. Ora 02:50, petrecere în Ștefan cel Mare

>

Convoiul dinamovist, unul extrem de gălăgios, a ajuns la arena din Ștefan cel Mare la ora 02:50. Ovidiu Burcă a fost dirijor și de această dată. A ocupat locul din față al autocarului, lângă șofer, și a dat tonul scandărilor.

Un foc impresionant de artificii a aprins întreg cartierul timp de câteva minute bune. 

>

Amzăr, șef de galerie

>

Ionuț Amzăr, cel care a condus fiesta din vestiarul de la Mioveni, a făcut show și la sosirea la arena din „Ștefan cel Mare”.

Fundașul dinamovist s-a descătușat. A scandat alături de fani, care l-au purtat pe umeri și i-au dat și o torță arpinsă.

S-au păstrat și pentru restul fanilor

Suporterii care au ratat „Revelionul” dinamovist vor putea sărbători cu favoriții duminică, de la ora 17:00. Petrecerea se mută în Ștefan cel Mare. 

Sâmbătă a mai existat un moment special în complex. În sala Dinamo a fost difuzat meciul cu FC Argeș pe un ecran imens. Peste 300 de fani au asistat la eveniment. 

Citește și alte știri de la promovarea lui Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.