Liga 1

Ce urmează pentru Dinamo după revenirea în Liga 1: „Lucram la două planuri. Acum mergem pe cel fericit”

+9 Foto
Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile imediate ale clubului, după revenirea în Liga 1.

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 04 June 2023

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre planurile imediate ale clubului, după revenirea în Liga 1. 

Dinamo a ieșit victorioasă în barajul cu FC Argeș, 2-4 la retur (6-1 în tur). „Câinii” au acum alte bătălii de dus, unele la nivel juridic. Trebuie să scape de interdicția la transferuri, să atragă noi sponsori, dar Vlad Iacob este optimist. 

Vlad Iacob, după promovarea lui Dinamo: „Suporterii au ținut clubul în viață”

„Sună aproape incredibil, e aproape neverosimil. Cred că toată suflarea dinamovistă a trăit niște sentimente excepționale. 

Vreau să le transmit suporterilor un mesaj de mulțumire. Au ținut acest club în viață când nu exista nimeni, niciun sponsor, niciun investitor. E meritul lor că au salvat clubul. Am reușit să ajungem în competiția în care Dinamo trebuie să fie!

Am spus și la începutul sezonului, credeam că avem o șansă pentru promovare. Mulți dintre oameni nu au ieșit în fața camerelor, au lucrat în liniște. 

Am avut mare încredere în Ovidiu, în jucătorii pe care i-am transferat. Am avut încredere că ne putem califica în play-off și că putem obține această performanță extraordinară”, a spus Vlad Iacob la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Ce urmează pentru Dinamo

„Aveam două planuri la care lucrăm de câteva săptămâni. Acum mergem pe cel mai fericit dintre ele. Va fi mult de muncă, sunt chestiuni de rezolvat foarte rapid. 

Trebuie să începem cu recrutarea, e cel mai important aspect.  Apoi să reorganizăm clubul la nivel intern. Trebuie să readucem fanii aproape de club. Dacă îi vom avea și în Liga 1 atât de aproape, sunt convins că putem ajunge în prima parte a clasamentului. 

De ce nu, să visăm frumos... nu vreau să fac declarații prea ambițioase”, a transmis Vlad Iacob. 

VIDEO. Lamine Ghezali, reușită superbă în FC Argeș - Dinamo

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.