Campionate

Tragedie pe Monumental » Meciul lui River Plate a fost abandonat, anchetă în desfășurare

Un suporter și-a pierdut viața în timpul meciului River Plate - Defensa y Justicia. Foto: Twitter @TNTSportsBR

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 04 iunie 2023

Un suporter și-a pierdut viața în timpul meciului River Plate - Defensa y Justicia, după ce a căzut dintr-o tribună aflată la înălțime. Partida a fost suspendată și arena evacuată.

Meciul River Plate - Defensa y Justicia, din campionatul Argentinei a fost oprit și apoi suspendat din cauza unei tragedii petrecute în prima repriză. În minutul 27, la scorul de 0-0, un suporter a căzut în gol din tribuna „Sivori Alta”, aflată la înălțime, și a decedat pe loc.

Forțele de ordine și medicii au intervenit imediat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru fanul identificat ulterior drept membru cotizant al clubului-gazdă. Arbitrul Fernando Rapallini, la rându-i, a discutat cu antrenorii celor două echipe, după care a decis abandonarea meciului.

Stadionul Monumental a fost închis pentru 24 de ore

„Tribuna Sivori Alta era plină la 90 la sută din capacitate. În momentul accidentului nu s-au consemnat violențe în zona respectivă sau intervenția unei terțe părți. După 30 de minute, întreg sadionul a fost evacuat”, a transmis River Plate, într-un comunicat remis presei.

Arena, cea mai mare din Argentina, cu o capacitate de 83.198 de locuri, a fost închisă pentru 24 de ore. Timp în care autoritățile vor investiga împrejurările în care s-a produs accidentul. Liga argentiniană și cele două cluburi au transmis condoleanțe familiei suporterului decedat.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.