Liga 1

Conducerea lui Dinamo are un obiectiv îndrăzneț după promovarea în Superligă: „Nu glumim! O să vedeți ce-o să fim într-un an”

Foto: Vlad Iacob, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  duminică, 04 iunie 2023

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, conducătorii celor de la Dinamo, au celebrat promovarea în prima ligă de la Mioveni și au anunțat obiectivul îndrăzneț pe care îl va avea echipa în sezonul următor.

Eugen Voicu a explicat că formația va lupta pentru locurile din fruntea clasamentului, nu pentru a se salva de la retrogradare. 

De asemenea, Andrei Nicolescu a povestit că de la meciul cu Poli Timișoara a simțit că echipa are potențial pentru a promova, chiar dacă la prima vedere echipa nu avea nicio șansă.

VIDEO: Eugen Voicu despre Dinamo: „Vom merge pe un drum lung doar cu victorii”

>

„Am sentimentul că vom merge pe un drum lung cu multe victorii. Sunt sigur că Dinamo va fi un exemplu pentru campionatele care vin. Nu știu cât de repede vom câștiga campionatul, dar știu că nu o să luptăm doar pentru evitarea retrogradării. Luptăm pentru top! Nu glumesc! O să vedeți ce o să fie Dinamo într-un an sau peste 3 ani când vom avea stadionul gata”, a spus Eugen Voicu.

De partea cealaltă, Andrei Nicolescu a evidențiat că această înfrângere trebuie să fie o pildă pentru echipa sa, astfel încât să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut cu FC Argeș.

„Au fost multe emoții la acest joc. Mult mai greu față de ce ne așteptam, iar din greșelile pe care le-am făcut astăzi cu FC Argeș trebuie să învățăm cât mai repede. Cea mai mare bucurie este că am avut dreptate atunci când am intrat în play-off. După meciul cu Poli Timișoara, am stat cu Ovidiu pe culoar la finalul jocului și am concluzionat că modul în care ne pregătim putem promova”, a spus Andrei Nicolescu.

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.