Campionate

Bombă la PSG! Antrenorul care a devenit prioritatea Parisului » Și nu e Mourinho!

Julian Nagelsmann a devenit prioritatea lui PSG. Foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 04 June 2023

Julian Nagelsmann, 35 de ani, e în pole-position pentru PSG. Proprietarii qatarieni au început negocierile cu antrenorul german, care l-ar putea avea asistent pe Thierry Henry (45).

Până acum, Jose Mourinho era principalul favorit la Paris Saint-Germain. Mai ales că antrenorul portughez fusese misterios după finala Europa League, pierdută la penaltyuri în fața Sevillei. 

„Nu știu dacă rămân la Roma. Până luni, sunt sigur acolo. Mai am contract un an, aș vrea să continui, dar merit mai mult. Nu pot fi și antrenor, și șef al departamentului de comunicare, și cel care se plânge că suntem furați, nu mai pot face atâtea roluri”, a declarat Mourinho.

Christophe Galtier out! PSG îl vrea pe Julian Nagelsmann

Acum însă, presa franceză susține că nu mai este Mourinho în pole-position. L'Equipe și Foot Mercato au altă variantă. Anunță că proprietarii qatarieni ai clubului roș-albastru îl vor pe Julian Nagelsmann pe bancă. 

S-au despărțit oficial de Christophe Galtier, după numai un sezon. Încearcă să-l aducă pe Parc des Princes pe tânărul tehnician german, în vârstă de 35 de ani.

Thierry Henry, asistent principal al lui Julian Nagelsmann la PSG?!

Potrivit L'Equipe, reprezentanții QSI (Qatar Sports Investments, Autoritatea de Investiții în Sport a Qatarului) s-ar fi întâlnit la Doha cu Nagelsmann, demarând negocierile. Qatarienii ar fi făcut încă o mutare. 

Ar fi discutat și cu Thierry Henry, pentru ca fostul mare internațional francez, golgheter all-time al selecționatei „cocoșilor galici”, să devină secundul lui Nagelsmann lângă Eiffel.

Bayern Munchen cere răscumpărare pentru Julian Nagelsmann

Chiar dacă nu mai are echipă, după ce a fost demis de Bayern pe 24 iunie, neamțul nu este însă liber. 

Munchenezii, care l-au luat cu 25 de milioane de euro de la Leipzig, în vara lui 2021, îl au încă sub contract și vor cere o sumă de răscumpărare clubului interesat.

VIDEO. Dragoș Militaru chiar e Nagelsmann de România! Cât timp petrece pe analiza video a adversarului

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.