Liga 1

„Câinii” s-au întors în „Ștefan cel Mare” și au petrecut astăzi alături de 500 de suporteri

+36 Foto
Sărbătoarea dinamoviștilor continuă și astăzi. Ovidiu Burcă și elevii lui s-au mutat pe vechea arenă din Ștefan cel Mare.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 04 iunie 2023

Sărbătoarea dinamoviștilor a continuat astăzi. Ovidiu Burcă și elevii lui s-au mutat pe vechea arenă din „Ștefan cel Mare”, unde au fost întâmpinați de aproximativ 500 de suporteri. 

UPDATE 18:00. S-a „spart gașca”. Imagini spectaculoase alături de fani 

>

Întâlnirea a durat aproximativ o oră. Cei 500 de fani au scandat și trivialități alături de favoriți la adresa rivalei Steaua. Ovidiu Burcă și oamenii din conducere au ținut câte un scurt discurs, apoi s-au fotografiat cu cei prezenți. 

UPDATE 17:40 / Anunț major: se unesc cele două academii dinamoviste

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv Dinamo, a fost prezent la sărbătoarea „câinilor” și a făcut un anunț important. Luni, academiile celor două cluburi, CS Dinamo și FC Dinamo 1948, se vor uni.

FOTO. Dinamo petrece în „Ștefan cel Mare”

„Câinii” au sărbătorit toată noaptea triumful de la barajul cu CS Mioveni. Un convoi de zeci de mașini i-a acompaniat până în oraș, apoi suporterii au lansat un foc impresionant de artificii în Ștefan cel Mare. Petrecerea „s-a spart” spre dimineață, în jurul orei 04:00. 

Dinamoviștii s-au odihnit câteva ore și au revenit pe vechea lor arenă. La momentul anunțat pe grupurile de fani, ora 17:00, aproximativ 400 de spectatori i-au întâmpinat pe „câini”. 

Ovidiu Burcă a sosit cu Andrei Nicolescu și unul dintre copii. Antrenorul a fost cel mai aclamat personaj. Galeria organizată ad-hoc i-a chemat, ulterior, pe toți la salut. Fiecare fotbalist și fiecare om din staff a avut momentul lui de glorie.

VIDEO. Dinamo a promovat în Superliga și sărbătorește cu suporterii! Cristian Balgiu, ținta scandărilor dinamoviste: „Ole, Ole / Balgiu e în Serie B”

>

Citește și alte știri despre promovarea lui Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.