Newsletter

Finalele Champions League, Conference și Roland Garros

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 June 2023

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. În „meniu" avem finalele Champions League, Conference League și Roland Garros. Totul, mai jos.

LUNI, 5 iunie

Bundesliga / 21:45 / Hamburg - Stuttgart. Returul play-off-ului de menținere/promovare pleacă de la 3-0 pentru șvabi. Hamburg va încerca însă acasă o remontada improbabilă.

MARȚI, 6 iunie

2. Bundesliga / 21:45 / Arminia Bielefeld - Wehen. Arminia e ca și retrogradată în divizia a treia, dar forțează o minune pe teren propriu. Să revină de la 0-4 după prima manșă!

MIERCURI, 7 iunie

Conference League / 22:00 / Fiorentina - West Ham. Finala de la Praga opune pe "ciocănari" finalistei Cupei Italiei. Fiorentina are un singur trofeu european, Cupa Cupelor în 1960-1961, în timp ce West Ham a cucerit același trofeu în 1964-1965

LaLiga 2 / 22:00 / Levante - Albacete. Returul semifinalei barajului pentru promovare în LaLiga, după 3-1 pentru Levante în prima manșă. Învingătoarea o va înfrunta pe câștigătoarea confruntării dintre Eibar și Alaves (1-1 în tur).

JOI, 8 iunie

Serie B / 21:30 / Cagliari - Bari. Turul finalei play-off-ului pentru promovare. Echipa ce i-a eliminat pe Man și Mihăilă în semifinale n-a reușit s-o învingă pe Bari în sezonul regulat (0-1 acasă și 1-1 în deplasare), dar acum miza e mult mai mare.

LaLiga 2 / 22:00 / Alaves - Eibar. Returul celeilalte semifinale a barajului pentru promovare în LaLiga, după 1-1 în prima manșă. Învingătoarea înfruntă câștigătoarea confruntării dintre Levante și Albacete.

VINERI, 9 iunie

CSL / 14:35 / Wuhan Three Towns - Shandong Taishan. Echipa lui Nico Stanciu vrea să recupereze diferența față de șefie, campioana Wuhan având un singur succes în ultimele 6 etape.

ATLETISM / 19:00 / Diamond League. A patra etapă a circuitului care are sezonul acesta 15 opriri se va disputa la Paris, pe legendarul stadion Sébastien Charléty, cu numeroase vedete l start

SÂMBĂTĂ, 10 iunie

Finala feminină de la Roland Garros / 16:00. Toți ochii vor fi ațintiți pe duelul care va decide regina de la Paris.

Finala Ligii Campionilor / 22:00 / Man. City - Inter. Echipa lui Pep Guardiola, ajunsă în a doua finală, vrea să facă „tripla", cucerind Liga în premieră. Inter nu a mai triumfat din 2010 și poate și ea lua al treilea trofeu în acest sezon, după Cupa și Supercupa Italiei.

DUMINICĂ, 11 iunie

Finala masculină de la Roland Garros / 16:00. În absența lui Nadal, câștigătorul de anul trecut, Parisul va da cu siguranță un nou campion. 

Serie B / 21:30 / Bari - Cagliari. Returul finalei play-off-ului pentru promovare. Meciul care decide a treia echipă care accede în Serie A, după Frosinone și Genoa.

MOTOCICLISM / 16:00 / Marele Premiu al Italiei / Duelul primilor clasați în ierarhia generală, italienii Francesco Bagnaia și Marco Bezzecchi, va trăi un nou episod pe circuitul de la Mugello.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.