Liga 1

Dezvăluiri din culise » Conducătorul, numit la un club de tradiție la cererea lui Bodescu

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 05 iunie 2023

Daniel Stanciu a ajuns la FC Argeș prin „pila" secretarului general adjunct al Federației, Gabriel Bodescu. Primarul Gentea l-a primit pe Daniel cu speranța că astfel va avea parte de sprijin din partea FRF, doar că a urmat retrogradarea.

Adrian Mititelu junior a povestit recent cum Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct din Federație, încercase să își impună un om în conducerea FCU Craiova. La schimb, el le propunea oltenilor că-i va ajuta cu arbitraje favorabile. Fiul lui Adrian Mititelu a amenințat că va formula și o plângere penală împotriva lui Bodescu.

Metoda pe care a descris-o el a fost pusă în practică la FC Argeș. Surse din club povestesc că la intervenția lui Bodescu a fost angajat Daniel Stanciu: „Nici nu știam că urma să vină, n-am priceput nici de ce fusese adus. Ne-am trezit cu el în cantonamentul din Austria!".

Pe Daniel Stanciu l-a impus Bodescu

Piteștenii nu au beneficiat, până la urmă, de ajutorul Federației, din moment ce ei au retrogradat. Stanciu, fost impresar și fost conducător în alte câteva cluburi, nu a avut în niciun moment un post și un statut clare la Pitești. „Se ocupă de marketing și de comunicare" a fost explicația pe care a dat-o Viorel Tudose la GSP Live atunci când a fost întrebat despre funcția lui Daniel.

Vassaras e doar pentru acoperire, n-are el nicio treabă cu Comisia Centrală a Arbitrilor! De delegări și de influențe se ocupă Bodescu. Știu mai multe, dar nu pot să le spun exact, că n-am chef de plângeri penale, de procese. 
- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.