Liga 1

Dinamo vrea pe Arena Națională » Dar conducerea le lansează o provocare fanilor: „Noi vom revoluționa fotbalul din România”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 05 iunie 2023

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit despre ce urmează pentru formația alb-roșie, după promovarea în Liga 1. 

Oficialul „câinilor” a anunțat că vrea ca Dinamo să joace meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, dar le lansează o provocare fanilor: să cumpere 15.000 de abonamente. 

Dinamo vrea pe Arena Națională, dar cu o condiție 

„Le promit fanilor că, dacă avem 15.000 de abonamente, toate meciurile se vor juca pe Arena Națională! Nu știu dacă se poate, din punct de vedere tehnic, să facem cumva ca fanii să poată achita în rate, în 6 luni.

Sunt sigur că suporterii lui Dinamo vor fi alături de echipă. Noi vom revoluționa fotbalul din România. Nu e vorba de ce spun eu, ci de ce am făcut în ultimele luni. Și cei 25.000 de fani care au făcut o atmosferă spectaculoasă pe Arena Națională reprezintă un argument”, a declarat Andrei Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Arena Națională, închisă o lună

Totuși, Dinamo va fi nevoită să înceapă noul sezon din Liga 1 pe alt stadion. Arena Națională va fi închisă între 15 iulie și 15 august, din cauza a două concerte. 

Astfel, și FCSB va fi nevoită să caute altă arenă, dorind să evolueze pe „Arcul de Triumf”, acolo unde Dinamo a jucat mai multe partide în acest an. 

VIDEO Dinamo a sărbătorit în Ștefan cel Mare alături de suporteri

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.