Liga 1

Crăciunescu a semnalat o greșeală de arbitraj într-un moment crucial al barajului de Liga 1: „Mingea e în joc, dădeam penalty!”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Gloria Buzău ar fi trebuit să primească un penalty în prelungirile primei reprize a barajului pierdut la Arad, scor 1-5. Tabela arăta în acel moment un avantaj fragil al arădenilor, 1-0.

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 05 iunie 2023

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Gloria Buzău ar fi trebuit să primească un penalty în prelungirile primei reprize a barajului pierdut la Arad, scor 1-5. Tabela arăta în acel moment un avantaj fragil al arădenilor, 1-0, după 0-0 în manșa tur.

Prima repriză a returului barajului dintre UTA și Gloria Buzău a fost echilibrată. Golul marcat de Postolachi a făcut diferența, dar la pauză s-ar fi putut intra cu un rezultat de egalitate. 

Gloria Buzău a cerut penalty în barajul cu UTA

În primul minut al prelungirilor, Marko Vukcevic, aflat în interiorul propriului care, s-a „dus sanie” și a respins mingea. 

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Nu s-a oprit la timp și l-a lovit în tibie pe Andrei Blejdea.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Radu Petrescu nu a observat incidentul. Nici Viorel Flueran, oficialul din camera VAR, nu a intervenit.

Crăciunescu, despre faza controversată din UTA - Buzău: „Contact clar!”

„Jucătorul apărător joacă mingea, dar în acea viteză nu se poate opri. Și piciorul drept este sus. Este un contact clar. 

Mingea este în joc? Da! Se produce contact? Da! Eu dădeam penalty. Este o fază petrecută la 1-0, atenție!”, a spus Ion Crăciunescu la „Liga Digi Sport”. 

VIDEO. Ion Crăciunescu, dezvăluire incredibilă după 46 de ani: „Mitică Dragomir m-a scos din fotbal! Aşa m-am apucat de arbitraj”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.