Liga 1

Ce buget va avea Dinamo în Liga 1 » Dezvăluirea lui Ovidiu Burcă: „Am avut azi o întâlnire”

Ovidiu Burcă (43 de ani) spune că Dinamo ar urma să aibă un buget de jumătatea clasamentului în următoarea ediție de Liga 1.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 05 June 2023

Ovidiu Burcă (43 de ani) spune că Dinamo ar urma să aibă un buget de jumătatea clasamentului în următoarea ediție de Liga 1. 

Dinamo a revenit în Liga 1 după un singur sezon de suferință. Ovidiu Burcă este conștient că trebuie să treacă rapid la treabă. Așteaptă deblocarea transferurilor și întărirea lotului.

Ovidiu Burcă: „Suntem undeva la mijloc ca buget de salarii”

„Sunt multe variabile. Nu cunosc nici eu rigorile primei ligi, va trebui să mă adaptez rapid. Să vedem ce jucători vom aduce. E clar că pentru prima ligă ai nevoie de jucători cu altă calitate. 

Azi am avut o întâlnire, am schițat niște lucruri. Dar mai am nevoie de câteva zile să îmi sedimentez gândurile. Ultimul meci m-a consumat foarte mult.

Pe 19 urmează un nou termen în planul de reorganizare. Avem stabilit un buget pentru salarii, va fi o creștere. Cred că suntem undeva la mijloc ca buget de salarii. Nici nu poți face revoluție. 

Avem mulți tineri, care au făcut un progres mare. majoritatea rămân. E vorba despre Bani, Amzăr, Borcea, Giafer, frații Irimia. Am fost obligați și de împrejurări să îi folosim. 

Mai sunt niște jucători care termină contractele. Toți străinii au avut clauze de prelungire în momentul promovării. Am avut discuții cu ei și înainte de terminarea sezonului. Au zis că vor să continue chiar dacă nu promovăm”, a spus Ovidiu Burcă la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Ghezali are contract încă 2 ani. Așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, are marjă de creștere. Putem să mai așteptăm, nu trebuie să îl vindem
- Ovidiu Burcă

VIDEO. Dinamo a sărbătorit în Ștefan cel Mare alături de suporteri » Cele mai importante imagini de la eveniment, suprinse de reporterii GSP.ro

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.