Nationala

Gică Hagi, despre relația cu Edi Iordănescu » De ce nu își vorbesc de un an: „Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 06 iunie 2023

Gică Hagi a vorbit despre relația pe care o are cu selecționerul Edi Iordănescu și dezvăluie că nu au mai discutat de un an.

În luna martie, Gică Hagi a avut un discurs furibund la adresa lui Edi Iordănescu. Motivul? Selecționerul nu l-a convocat pentru dubla cu Andorra și Belarus pe Ianis Hagi, cel care abia revenise pe teren după o absență de un an.

Gică Hagi, detalii despre relația cu Edi Iordănescu

Întrebat dacă selecționerul s-a supărat din cauza acestor declarații, Hagi a avut un răspuns categoric. „E tânăr și o să-i treacă. Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”, a spus Hagi, la OrangeSport.

Ulterior, „Regele” a dezvăluit că cei doi au discutat doar la începutul mandatului lui Edi Iordănescu, numit selecționer în ianuarie 2022.

„Am vorbit la început, puțin. Și atât. Am vorbit prin Jerry Gane (n.r- secundul naționalei). E probabil ocupat. Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când. Cu Daum și Contra, da”, a adăugat Hagi.

Cum a reacționat Panduru

După declarațiile lui Gică Hagi, Basarab Panduru a comentat relația rece dintre selecționer și managerul tehnic de la Farul.

„Nu știam că a discutat cu Edi doar la început și după aceea nu au mai vorbit. Când Iordănescu a stat în tribună la Farul – CFR Cluj, a fost una dintre cele mai urâte imagini din fotbal. Selecţionerul trebuie să stea pe cel mai bun loc, dar el se duce în tribună. Scuzele alea cu prietenul care l-a rugat să stea acolo...

Iordănescu a stat în tribună la Farul – CFR Cluj, lângă fani, nu la tribuna oficială

Cred că l-a pedepsit pe Hagi, pentru că s-a supărat cum se supără şi pe alţii. Nu vorbeşti cu Hagi sau nu vorbeşti cu un antrenor, atunci e OK, e viziunea ta. Dar dacă vorbeşti cu ceilalţi şi cu el nu, atunci e o problemă.  

Dacă ai vorbit cu el la început şi după n-ai mai vorbit, atunci s-a întâmplat ceva. Nu trebuie să ne supărăm pe «Rege» că e părerea lui. Dacă aşa vede lucrurile, de ce să ne supărăm noi? Eu cred că Edi comunică cu toată lumea, dar e supărat pe «Rege». Aşa cred eu”, a adăugat Panduru.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.