Liga 1

Schimbarea făcută de Gică Hagi la Farul, după discuția cu Ianis: „A venit cu o idee bună! Așa e la Rangers”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 06 June 2023

Farul a surprins în martie, la începutul play-off-ului când la meciul cu Sepsi jucătorii și Gică Hagi au venit îmbrăcați la costum înainte meciului. Acum, „Regele” dezvăluie că a preluat ideea de la fiul său, Ianis.

Gică Hagi a povestit că în urma unei discuții cu mijlocașul lui Rangers a decis ca Farul să semneze un parteneriat cu un brand de haine, astfel ca fotbaliștii să vină la costum înainte de meciuri.

Schimbarea făcută de Gică Hagi la Farul, după discuția cu Ianis

„Am vorbit cu Ianis şi a zis că atunci când a venit antrenorul Michael Beale le-a transmis că «Trebuie să avem ținută!». El mi-a zis, iar eu am spus conducerii că «Intrăm în play-off, trebuie să arătăm de nivelul ăsta!».

Noi discutăm şi a fost o idee foarte bună. E un dialog cu între mine şi Ianis în fiecare zi. Vorbim despre fotbal, nu despre altceva. Pot să iau ceva de la oricare. Iau ce e bun și arunc ce e rău.

Cum să nu învăț de la Ianis?! Păi, la nivelul la care a ajuns el, unde trăieşte, cum e, la ce club e... Cât de mare e clubul ăla şi câte vede acolo... E logic să aducă şi el ceva. O să fie implicat din ce în ce mai mult”, a spus Gică Hagi, potrivit OrangeSport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.