Liga 1

Rednic a semnat pe două sezoane » Clauză specială în contract: „Mi-au spus că e obligatoriu”

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

Articol de Bogdan Cioara (Arad), Vlad Roșu  —  marţi, 06 iunie 2023

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a anunțat că a semnat un nou contract, valabil pe două sezoane, cu gruparea de pe „Francisc Neuman”, cu obiectiv clar calificarea echipei în play-off-ul Superligii. 

„Puriul” a precizat că el avea semnat un precontract cu „textiliștii”, dar totul s-a schimbat după ce a salvat „Bătrâna Doamnă” de la retrogradarea în Liga 2. UTA Arad a trecut la barajul de menținere-promovare în Liga 1 de Gloria Buzău, cu scorul general de 5-1 (0-0 la Buzău, 5-1 la Arad).  

Mircea Rednic: „Mi s-a impus să am 9 jucători din Academie la antrenamentele primei echipe”

„Contractul meu era pentru Liga 2 făcut, dar asta s-a reglat repede, pentru că am câștigat barajul. Când am stabilit clauzele din contract, mi s-a impus ca obligatoriu să am 9 jucători din Academie care să facă antrenamentul cu prima echipă.

Am semnat un nou contract cu UTA, pe două sezoane. Am obiectiv clar calificarea în play-off”, a declarat Mircea Rednic, la emisiunea „La Strada TV”. 

Mircea Rednic a preluat banca tehnică a celor de la UTA Arad în luna aprilie, după ce Laszlo Balint a plecat de la echipă. Debutul a fost unul nefast, alb-roșii pierzând pe terenul Universității Cluj, scor 0-1, în semifinalele Cupei României Betano. 

Șapte meciuri a bifat Mircea Rednic pe banca arădenilor, având un bilanț de 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.