Handbal

Transfer de 5 stele în Liga Florilor! Duminică a câștigat Liga Campionilor cu Vipers, azi a fost prezentată oficial: „Cred în acest proiect”

Katerina Jezic, în centru, a semnat cu HC Brăila, după ce a câștigat Liga Campionilor // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 06 June 2023

HC Dunărea Brăila a anunțat azi oficial transferul pivotului croat Katerina Jezic (30 de ani) de la Vipers Kristiansand, deținătoarea Ligii Campionilor!

Născută la Siofok, Jezic revine astfel în Liga Florilor, după ce în sezonul 2015-2016 a jucat la HCM Baia Mare. Ea a fost prezentată azi pe pagina de Facebook și a oferit o primă declarație.

Sunt foarte încântată să mă alătur echipei din vară. Cred în proiectul clubului și voi face tot ce pot pentru a ajuta la atingerea obiectivelor pentru sezonul viitor”, a declarat Jezic.

Katerina Jezic a semnat cu HC Dunărea Brăila, după ce a câștigat Liga Campionilor

De-a lungul carierei, Jezic a jucat la Lokomotiva Zagreb, Buducnost, HCM Baia Mare, Siofok și Vipers Kristiansand, echipă la care ajunsese la începutul anului. 

Duminică, croata a jucat în finala Ligii Campionilor, Vipers Kristiansand - Ferencvaros 28-24, marcând un gol pentru norvegience.

Îi mulțumim pentru alegerea făcută și îi urăm mult succes alături de echipa noastră, în stagiunea 2023-2024. Bun venit, Katarina! Hai, Dunărea Brăila!

- comunicat HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila a terminat sezonul pe locul 4, cu 51 de puncte.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.