Conference League

Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 06 June 2023

La 78 de ani, Mircea Lucescu intenționează să continue la Dinamo Kiev până la sfârșitul contractului, în 2024, și dorește să joace cu alb-albaștrii pe stadionul Rapid în Conference League.

În vara trecută, când trecuseră deja șase luni de război, Mircea Lucescu a vrut inițial să joace la București meciurile din cupele europene cu Dinamo Kiev.

Lucescu s-a pregătit la Snagov cu Dinamo Kiev, dar a jucat în Polonia

În România a adus echipa după ce Ucraina a fost atacată, s-a pregătit la Snagov și acolo a fost baza de plecare pentru turneul european de pregătire. Dar, până la urmă, clubul kievean a ales Polonia să-i fie gazdă pentru confruntările continentale.

  • Primele trei partide acasă, din calificările Ligii Campionilor, la Lodz: 0-0 cu Fenerbahce (turul 2), 1-0 cu Sturm Graz (turul 3) și 0-2 cu Benfica (play-off).
  • Primele trei partide acasă, din calificările Ligii Campionilor, la Lodz: 0-0 cu Fenerbahce (turul 2), 1-0 cu Sturm Graz (turul 3) și 0-2 cu Benfica (play-off).

Clubul lui Mircea Lucescu a făcut cerere oficială la UEFA

După ce s-a clasat pe locul 4 în campionat, Dinamo va evolua în turul 3 preliminar de Conference League. Și se întoarce la varianta București.

Potrivit site-ului ucrainean Tribuna.com, alb-albaștrii ar fi găsit arena potrivită și ar fi făcut deja o cerere oficială la UEFA. E vorba de stadionul Rapid. În cazul în care această variantă cade, sunt luate în considerare câteva opțiuni din Polonia.

Lucescu a refuzat Fenerbahce pentru Dinamo

Legat de Mircea Lucescu, acesta vrea să continue la Kiev. Operat pe 1 mai de coxartroză, aflat de atunci în concediu medical și înlocuit temporar la Dinamo cu Oleksandr Shovkovskyi, antrenorul refuză încă ideea de a se retrage.

Ofertat de Fenerbahce pentru a-l înlocui pe portughezul Jorge Jesus, Luce ar fi dat un răspuns negativ, susține presa turcă. Tehnicianul, care va împlini 78 de ani pe 29 iulie, intenționează să rămână pe banca echipei kievene până în 2024, când i se încheie contractul. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.