Liga 1

A fost portar la juniorii lui Watford, acum dă probe în Liga 1 ca mijlocaș! » Antrenorul testează și jucători trecuți pe la Fiorentina și Stuttgart

Articol de Ovidiu Minea  —  marţi, 06 iunie 2023

Promovată în acest an în prima ligă, Poli Iași a reluat luni antrenamentele și încearcă să-și întărească lotul.

Trupa lui Leo Grozavu i-a adus deja pe fundașul stânga Sorin Șerban (FCSB) și portarul Dumitru Celeadnic (Șerif Tiraspol), cu care s-a ajuns la un acord. Acum,, moldovenii au în vizor mai mulți români internaționali de juniori crescuți în străinătate.

3 tineri în probe la Poli Iași

Astfel, antrenorul Leo Grozavu îi va testa pe Bogdan Marian (19 ani), crescut de Watford, Cazimir Buturugă (19 ani), format la Stuttgart și pe Andrei David (20 ani), venit de la Piacenza, după ce a făcut junioratul la Fiorentina. Cei doi evoluează la mijlocul terenului. Buturugă și David sunt mijlocași centrali, al doilea având profil ofensiv.

La probe în Copou este și un mijlocaș brazilian, Leonardo De Oliveira Silva (27 ani), venit de la Athletic Club Minas Gerais (Brazilia 4).

Un fost portar reprofilat ca mijlocaș de bandă, în probe la Poli Iași

Bogdan Marian are o poveste inedită. A fost crescut la juniorii lui Watford și și-a început cariera ca portar. Ulterior, anul trecut, clubul englez a decis să-i schimbe poziția. Staff-ul a considerat că el nu are înălțimea pentru a fi portar (1,80 m) și a decis să-l mute ca mijlocaș de bandă.

El și-a terminat contractul cu englezii și acum poate semna ca liber de contract.

+12 Foto
Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Lotul lui Poli Iași prezent la reunire

  • Portari: Risto Jankov, Ianoș Brânză, Ionuț Ailenei
  • Jucători de câmp: Mădălin Martac, Christ Kouadio, Ionuț Olăeru, Răzvan Tincu, Florin Plămadă, Matija Katanec, Eric Finica, Denis Ciaun, Ștefan Ștefanovici, Gabi Vașvari, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Diego Farcaș, Alex Mogoș, Alin Roman, Alex Hrib, Antonio Dumitru, Bogdan Istratie, Cătălin Hlistei, Robert Ion, Jakub Vojtus, Robert Niamțu, Al. David, Leo Indio, Ungurenașu, Azoiței, Alex Gău, Darius Deac 
     

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.