Stranieri

Turcii fac anunțul: Olimpiu Moruțan va juca în Serie A în sezonul viitor

Olimpiu Moruțan (24 de ani), mijlocașul ofensiv de la Galatasaray, ar urma să joace la Salernitana, în Serie A, în sezonul viitor/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 06 June 2023

Olimpiu Moruțan (24 de ani), mijlocașul ofensiv de la Galatasaray, ar urma să joace la Salernitana, în Serie A, în sezonul viitor.

Împrumutul lui Moruțan la Pisa a expirat, după ce echipa italiană a ratat promovarea în Serie A. Dacă ar fi ajuns în elita fotbalului italian, Pisa ar fi fost obligată să plătească o clauză de 5,5 milioane de euro pentru internaționalul român.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Moruțan se întoarce la Galatasaray, doar pentru a pleca din nou, tot în Italia, conform turcilor de la Aksam.

Olimpiu Moruțan ar ajunge la Salernitana

Moruțan ar ajunge la Salerninata la schimb cu Erik Botheim, un atacant norvegin aflat de mai mult timp pe lista Galatey.

Astfel, chiar dacă nu a promovat cu Pisa, Olimpiu va juca în Serie A în sezonul viitor. În stagiunea recent încheiată, Salernitana a terminat pe locul 15, cu 42 de puncte.

5 milioane de euroeste cota lui Moruțan, conform transfermarkt.com

Moruțan a avut un sezon consistent la Pisa. A jucat 35 de meciuri în Serie B, a marcat 6 goluri și a dat 8 pase decisive, insuficient însă ca echipa sa să prindă un loc de baraj de promovare. Pisa a terminat pe poziția 11, la două puncte sub primul loc de play-off de accedere în Serie A.

VIDEO. Mihai Stoichiță, despre obiectivul României în „dubla” din preliminariile EURO 2024 cu Kosovo și Elveția

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.