Campionate

A venit dezbrăcată la petrecerea de titlu! Doar vopseaua albastră i-a acoperit corpul

+41 Foto
Paola Saulino (33 de ani) și-a respectat promisiunea și a sărbătorit titlul cucerit de Napoli dezbrăcată, având corpul acoperit doar cu vopsea. / FOTO: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 06 iunie 2023

Paola Saulino (33 de ani) și-a respectat promisiunea și a sărbătorit titlul cucerit de Napoli dezbrăcată, având corpul acoperit doar cu vopsea.

Actrița Paola Saulino este recunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru clubul lui Maradona. Titlul cucerit astăzi în Serie A a fost primul pe care l-a putut sărbători. A promis, cu mult timp înainte, că va face un gest inedit dacă i se va îndeplini visul.

Paola chiar și-a îndeplinit promisiunea. A venit la stadion dezbrăcată, doar cu vopsea albastră pe corp.

Paola Saulino, cea mai sexy fană a lui Kvaratskhelia

„Îl iubesc pe Kvara. Vreau să fiu cu el? Da, și o voi face”, a scris Paola pe Instagram, în primăvara acestui an. Georgianul este într-o relație cu Nitsa Tavadze, 21 de ani, studentă la medicină în capitala georgiană Tbilisi. Ea a decis să nu-l urmeze pe jucător în Italia, dar a fost văzută de mai multe ori pe stadion pentru a-și susține logodnicul.

Ea a precizat și faptul că un fotbalist al celor de la Napoli a contactat-o recent pe Instagram: „Un jucător al lui Napoli mi-a trimis un mesaj pe Instagram. Nu vreau să intru în detalii. Îl știu foarte bine de când el juca la AS Roma.

Apoi s-a transferat la Napoli și a vrut să mă salute. A fost o plăcere să vorbesc cu el, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult”, a mai spus Paola Saulino.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.