Campionate

Fotbalistul care a ales Canada în dauna României a retrogradat în al treilea eșalon al Germaniei » Spulberat la baraj

SV Wehen Wiesbaden a câștigat și returul barajului cu Arminia Bielefeld, scor 2-1 (4-0 în tur), și a promovat în liga secundă germană. / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 06 June 2023

SV Wehen Wiesbaden a câștigat și returul barajului cu Arminia Bielefeld, scor 2-1 (4-0 în tur), și a promovat în liga secundă germană.

SV Wehen Wiesbaden a încheiat pe locul 4 ultima ediție din 3.Liga, al treilea eșalon fotbalist al Germaniei. A profitat de faptul că Freiburg II nu avea drept de promovare și a mers la baraj. 

Aici a dat peste Arminia Bielefeld, club de tradiție, cu un lot de trei ori mai valoros. Asta pentru că Arminia petrecuse două sezoane, între 2020 și 2022, în Bundesliga.

Wehen a promovat în liga secundă din Germania

Calculele hârtiei s-au adeverit doar pe jumătate. A fost, într-adevăr, o „dublă” dezechilibrată, dar formația care a defilat a fost Wehen.

După un 4-0 categoric pe teren propriu, formația pregătită de Markus Kauczinski a avut emoții doar în debut. Bielefeld s-a aruncat în atac, a marcat prin Klos în minutul 4, apoi s-a tăiat. „Dubla” lui Hollerbach, din minutele 35 și 45+2, a liniștit finalul.

Theo Corbeanu, în tricoul lui Bielefeld / FOTO: Imago

La gazde e evoluat, din minutul 65, și Theodor Corbeanu, mijlocașul în vârstă de 21 de ani care a ales naționala Canadei în dauna reprezentativei României.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.