Liga Campionilor

"Ştiam că va fi o finală foarte dificilă pentru ambele echipe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emerich Ienei a declarat ca se astepta ca Manchester sa castige finala Ligii Campionilor, de miercuri seara. Fostul antrenor al Stelei, care a castigat Champions League cu formatia "ros-albastra", in anul 1986, a spus ca a trait bucuria pe care au simtit-o si "diavolii" atunci cand au ridicat deasupra capului cel mai important trofeu al unei competitii inter-cluburi.

Fostul selectioner al reprezentativei de fotbal a Romaniei este de parere ca numarul de straini dintr-o echipa ar trebui limitat. "Stiam ca va fi o finala foarte foarte dificila pentru ambele echipe. Dar tin cu Manchester United de mult timp si ma asteptam ca ei sa castige. Manchester putea sa castige inca din prima repriza, daca fructifica cele doua mari ocazii din prima repriza, la 1-0. In a doua repriza, Chelsea a jucat mai bine, a lovit si de doua ori bara. In prelungiri a fost o frica la ambele echipe. Au tras mai mult la poarta cei de la Chelsea. Golul lor a fost intamplator, au fost doua ricosee, iar portarul a avut ghinion si a alunecat", a declarat Emerich Ienei, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

"M-as bucura ca echipele noastre sa se ridice cel putin la 60% din ce au jucat Manchester si Chelsea aseara. Mai sunt unii carcotasi care spun ca Steaua nu a meritat sa castige in '86. Dar noi am trecut prin bucuria care a fost aseara si asta e tot ce le transmit dusmanilor nostri. Pe timpul nostru, daca greseai ieseai din competitie. Acum poti sa mai gresesti, dar sa strangi puncte si treci mai departe. Pe atunci nu erau nici jucatori in echipe, aveau voie maxim doi stranieri intr-o echipa. Acum, doua echipe englezesti ajung in finala Ligii Campionilor, dar nationala lor nu joaca la Campionatul European. Eu ma gandesc ca numarul de straini dintr-o echipa ar trebui limitat", a mai spus fostul selectioner.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.