Liga 1

400.000 € și 7 transferuri » Dinamo și-a făcut planul pentru mercato: „Trecem la fapte”

+7 Foto
Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul lui Dinamo, a făcut avancronica perioadei de mercato.

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 08 iunie 2023

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul lui Dinamo, a făcut avancronica perioadei de mercato.

Dinamoviștii sunt în vacanță. Burcă va pleca și el în Spania pentru a avea câteva zile de repaus, reunirea fiind prevăzută pentru 15 iunie. Doar conducerea lucrează. Pregătește mercato, sperându-se într-o veste pozitivă și din partea judecătorului sindic pe 19 iunie, privind planul de reorganizare modificat.

Dinamo vrea „6-7 achiziții”

„Câinii” au nevoie de întăriri serioase la revenirea în primul eșalon. Președintele Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo se va întări și va porni în mercato de la 1 iulie. Clubul are transferurile blocate, după reclamațiile foștilor jucători pe plan internațional, din nou este nevoie de o sumă impresionantă pentru a acoperi „nota de plată” neachitată la timpul potrivit.

Burcă a explicat pentru GSP care este situația la zi: „Transferuri multe? Nu. Totuși, avem nevoie de 6-7 mutări, pentru a se întări, în condițiile în care se trece la un nivel superior. Din câte știu eu, este nevoie de vreo 400.000 de euro, poate ceva mai mult, de plată. Avem promisiunea că va fi bine, e important ca interdicția să fie ridicată”.

Avem jucători la care ne uităm. În zilele viitoare, vom trece la fapte. Încă nu m-am dezmeticit prea bine, am nevoie de câteva zile libere săptămâna asta, să fac o analiză, apoi să conturez lotul

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

2 milioane de euroar trebui să le mai achite Dinamo, dacă va fi aprobat pe 19 iunie planul de reorganizare modificat

VIDEO. Ovidiu Burcă, mesaj pentru suporterii lui Dinamo: „Au toată aprecierea mea, nu au lăsat clubul ăsta să moară”

>

Mai multe articole despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.